Autor: |
Wanda |
E-mail: |
wabert@tin.it |
Data: |
wtorek, 27 marca 2007 11:33:20 |
Witam serdecznie!
Pewnie Panie Piotrze, ze testy robi sie dla zabawy . Probowalam sciagnac z Panskich pytan jakies do testu, ktory przygotowywalam na wloskie forum. Wzielam dwa, jedno o dendrobium, drugie z catt. warszewiczii; reszta wydawala mi sie dosc trudna albo w tlumaczeniu, albo w odpowiedzi. W sumie zrobilam test na podstawie informacji czesto podawanych na polskich forach, ktory naprawde nie byl trudny. Ba, trudny nie byl dla Polakow, Wlochm, z kilku wpisow jakich dokonali raczej sprawil trudnosci i czekaja na gotowe odpowiedzi Jeden z forumowiczow pokrzyzowal mi plany i na 15 przedstawionch przeze mnie pytan odpowiedzial na forum 14-oma prawidlowymi. Na szczescie nie wszyscy pozostali wiedza, ze sa prawidlowe, bo bylo by po zabawie. Pomylil sie tylko w pytaniu na temat Polyrhiza lindenii, ktore przygotowalam na podstawie artykulu p. Piotra Baldygi. Pytanie brzmialo "Polyrhiza lindenii jest bezlistna w kazdym stadium rozwoju" i trzeba bylo dac odpowiedz TAK albo NIE. Jego odpowiedz jest tak. Wlosi domagaja sie nagrody , wiec chyba ta bedzie bezlistna sadzonka polyrhizy lindenii 
Korzystajac z okazji chcialabym nadmienic, ze niedawno pan, ktory ma taaaka kolekcje
www.orchidando.net/forums/viwtopic.php?t=1756
publicznie, na forum, powiedzial wszytkim:
"Uwazajcie za skarb wskazowki, ktore daje wam Wanda, bo, wedlug mnie, sa wyjatkowo wartosciowe".
Te wyrazy uznania sa nie dla mnie, ale dla Was, polskich forow i forumowiczow, ja jestem tylko posrednikiem i przekazuje to czego ucze sie od Was.
Z najserdeczniejszymi pozdrowieniami
Wanda
|
|
|