Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Prezentacje

Temat:  Pleurothallis sp.
  Strona:    Poprzednia    1  [2] 

Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: beata
E-mail: prokopiuk@aster.pl
Data: wtorek, 7 listopada 2006 08:26:11
Hihihi... to są jej inicjały ,
Pleurothalis megalops jest zaprezentowany pare postów niżej - choć przyłączę się do prośby i... Aga może byś zrobiła zdjęcie masdevalii i pleurothalisa razem ?
W necie zdjęcie tego pleurothalisa jest zawsze imponujące i jednocześnie mylące bo to niesamowicie drobna roślinka - a ja ją zawsze wyobrażałam sobie większą - niech inni też mają porównanie tego maleństwa.
pozdrawiam
beata

Autor: as
E-mail: Motylek@mysunrise.ch
Data: wtorek, 7 listopada 2006 11:13:27
oj...zrobilo sie zamieszanie.
Coz, pozostaje mi tylko przedstawic sie....
Beata i tak mnie juz czesciowo zdemaskowala .... a mialo byc tak pieknie...ze jak "nabroje" to ... nikt nie bedzie wiedzial , ze to ja.....
Oficjalnie nazywam sie Monika Mross, a inicjaly "as" to moje panienskie wcielenie ( dla zaufanych i wiedzacych o mnie zdecydowanie wiecej...Aga)
Praktycznie powinnan poprawnie podpisywac sie inicjalami.."mm" ,ale nie chcialam dolowac sie swoim wlasnym porownaniem do Merlin Monroe, do ktorej mi tyle co ..wolowi do karety i to w dokladnym znaczeniu tego porownania....

I tak sobie bezkarnie brykalam po forum jako..as !
Ale koniec tego ! Problem jedynie jest taki ,ze Monik kilka juz jest i jak ma byc wiadomo ze ja - to ja?!....ale,ale..moze to i lepiej...zawsze mozna sie podszyc...
Spokojnie na forum ostatnio...moze jakis konkursik...
No ,ale do rzeczy. Spelniam prosbe Beaty i z najwieksza przyjemnoscia zamieszczam zdjecie obu roslin. Z gory uprzedzam ,ze robiac zdjecia nie kladlam nacisku na dobre ujecie kwiatow.

no...i jak tu sie teraz podpisac..?

Autor: Maria
E-mail: maria@ciekawe-rosliny.pl
Data: wtorek, 7 listopada 2006 16:36:18
Pani Moniko,
Tak się akurat składa, że mam identyczne inicjały. Wcześniej też podpisywałam swoje posty tylko imieniem, ale teraz Marii jest więcej, więc często podpisuje się
właśnie jako MM. Mam nadzieję, że po adresie mailowym łatwo mnie odróżnić od imienniczek. A to że wcześniej był ktoś sławny o tych samych inicjałach, to zupełnie inna bajka i wcale o tym nie myślę.

A tak na marginesie, to brałam Panią za zupełnie kogoś innego, zatem uważam, że lepiej nie brać na siebie cudzych wpadek .

Pleurathallisy nie należą do moich ulubionych storczyków, ale są wyjątki. Ten o czarnych kwiatuszkach jest śliczny. Gratuluję

Z pozdrowieniami, MM

Strona:    Poprzednia    1  [2] 

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl