Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Ciekawe miejsca

Temat:  Kostaryka kraj piękny i różnorodny
  Strona:    Poprzednia    1  [2] 

Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: marzena
E-mail:  
Data: wtorek, 12 kwietnia 2011 20:09:29
Zakochać się i umrzeć! Małgosiu bardzo dobry pomysł. Krasnal wywołany do tablicy wysoko wisi poprzeczka. To kiedy się zlatujemy?

Autor: KRASNAL
E-mail: kkrasnal@op.pl
Data: środa, 13 kwietnia 2011 08:50:15
Wywołany do tablicy podaje gorące wiadomości. Koszt takiej wyprawy na 14 dni to ok. 8 - 9 tys. złotych. Boję się, że nie będzie zbyt wielu chętnych na taki zlot więc do zobaczenia tradycyjnie w Łańcucie.

Pozdrawiam
Krasnal

Autor: sbb28
E-mail:  
Data: środa, 13 kwietnia 2011 20:48:28
Piotrze, Sandro Piękną mieliście wycieczkę
Piotrze bardzo dziękuję za pokazanie relacji opisowej i fotograficznej - zdjęcia z niej są super przepiękne zbliżenia i te barwy kwiatów,płazów i gadów ni i motyli niesamowite - połączenia barw dla nas Europejczyków nietypowe czy te żabcie prześliczne w bardzo ostrzegawczch barwach rzeczywiście trujące były ?
pozdrawiam
Małgorzata
p.s jesli cena podana przez Krasnala to koszt przelotu, wyżywienia, noclegów, przejazdów w kraju i pilotów to za rok może 2 lata piszę się

Autor: Jarek Sułek
E-mail: motylik@poczta.onet.pl
Data: czwartek, 14 kwietnia 2011 09:20:31
Super wyprawa i piękna prezentacja!- wielkie dzięki!- pozdr. J. Sułek.

Autor: Piotr Markiewicz
E-mail:  
Data: wtorek, 19 kwietnia 2011 02:28:29
Dziękuję bardzo za miłe komentarze.

Dziekuję wszystkim za miłe komentarze.

Ewa - powiem, że pamiętałem Twoja słowa z Twojej ekwadorskiej relacji im wcześniej tym lepiej i wziąłem je sobie do serca ;-) Z czego się bardzo cieszę.

Oko moje hm to różnie z tym bywało, ale Sandra miała niebywałe do wynajdowania maluchów nawet w dużych ciemnościach. To wciąż tylko część tego co jest tam w naturze, praktycznie ominęła nas większość Lysacte, Stanhopeinae, Keferstenia itp i tu troszkę niedosyt widziałem, fotki tych roślin nawet z okolic w których byliśmy i myślałem, że uda się coś więcej i z tego dojrzeć, no ale może kiedyś jeszcze będzie okazja może gdzieś w sąsiednich krajach... teraz tylko czekać na wygraną w lotka...

Pozdrawiam

Piotr Markiewicz

Autor: Ewa Jóźwiak
E-mail:  
Data: wtorek, 19 kwietnia 2011 10:26:30
Witam,
oj tak, coraz trudniej biegać i oddychać, ja mam astmę.
Kiedyś też rozmawiałam o tym kraju, odwiedziłam w tym roku. Wokół wojny domowe a my przy Grobie Pańskim.
Korzystając z okazji, pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy, Alleluja!.

Też polecam, wizytę w Ziemi Świętej. Niesamowita "zbitka" całego świata.

Pozdrawiam
ewka

Autor: Sandra Wawrzyniak
E-mail: cass@poczta.onet.pl
Data: środa, 27 kwietnia 2011 23:38:55
Ja miałam oko a Piotr dobry obiektyw Ja widziałam to co przed nosem, on za to to co w górze więc nieźle się uzupełnialiśmy.

Ewka - fajna wyprawa, świeża pita, falafel i humus mniaaam Ale do storczyków tam niestety nie miałam szczęścia

Strona:    Poprzednia    1  [2] 

Powrót do grupy

© Copyright 2026 Orchidarium.pl