Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Sugestie, uwagi i informacje o forum

Temat:  Problemy z pocztą???
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Jerzy Dziedzic
E-mail: jerzy.dziedzic@orchidarium.pl
Data: środa, 22 października 2003 18:51:54
Otrzymałem (jedyną do tej pory) informację, że ktoś nie otrzymuje wiadomości z forum w ramach subskrypcji. Czy ktokolwiek ma też taki problem, czyli nie otrzymuje pocztą wiadomości z forum mimo uruchomienia subskrypcji wątku???

Nie chodzi o okazyjny brak jednej wiadomości, ale o całkowity brak odzewu z forum.

Będę wdzięczny za informacje.

Jerzy

Autor: Ewa Jóźwiak
E-mail:  
Data: środa, 22 października 2003 19:01:21
Witaj ,
u mnie w porządku.
Ewka

Autor: Sandra Wawrzyniak
E-mail: cass@poczta.onet.pl
Data: piątek, 24 października 2003 22:26:17
Witam !

Ooo, to jest właśnie mój problem. Pewnego pięknego dnia przestały do mnie dochodzić wszelkie wiadomości z Forum. "Odnowiłam" subskrypcję ale nie dało to żadnego efektu. Buuuu Mam nadzieję że uzdrowi Pan sytuację.

pozdrawia
Sandra Wawrzyniak

Ps. Rossioglossum zakupione u Pana w Łodzi dojechało całe i zdrowe . Czekam z niecierpliwością aż zakwitnie.

Data: poniedziałek, 27 października 2003 12:26:33
Zmieniłem sposób rozsyłania poczty dla dwóch osób, które zgłosiły ten problem. Proszę o potwierdzenie, że subskrypcja teraz dochodzi (lub nie).

Jeśli ktoś jeszcze nie otrzymuje poczty pomimo uruchomienia subskrypcji, bardzo proszę o informację.

Pozdrawiam,
Jerzy

Autor: Łukasz
E-mail: deko_gd@poczta.onet.pl
Data: wtorek, 28 października 2003 12:08:05
Panie Jerzy , ja także mam ten problem z rozsyłaniem informaji z forum .
Pozdrawiam , Łukasz

Data: wtorek, 28 października 2003 13:32:23
Ewidentnie system działa wybiórczo, chociaż powinien rozsyłać pocztę pod wszystkie adresy. Myślę, że niektóre serwery mogą mieć blokadę na pocztę rozsyłaną automatycznie. W związku z tym dodałem (teraz już trzy) adresy z problemami do dodatkowej listy pocztowej działającej na innych zasadach. Powinny teraz działać, niestety będzie to z opóźnieniem, czasem znacznym.

Jeśli ktoś nadal nie będzie otrzymywał poczty, proszę o informację.

Jerzy

Autor: Liliana Grześkowiak
E-mail: liliana.g@poczta.fm
Data: piątek, 28 listopada 2003 17:53:46
Witam.Jestem nowym "czytelnikiem" forum.Niestety,mimo wpisania się na subskrypcję -nic do mnie nie przychodzi.Czuję się dyskryminowana! Panie Jerzy proszę o pomoc! Liliana.

Autor: Grażyna Siemińska
E-mail: Grazyna.Sieminska@poczta.neostrada.pl
Data: piątek, 28 listopada 2003 18:11:07

Witam,

proszę się nie denerwować! Jerzy jest w Bydgoszczy na wystawie, do niedzieli włącznie, i narazie nic nie zrobi.

Pozdrawiam,
Grażyna

Data: wtorek, 6 stycznia 2004 22:50:10
Zmieniłem (mam nadzieję, że na lepsze) sposób rozsyłania poczty, co powinno przyspieszyć zamieszczanie wiadomości na forum. Gdyby osoby, które poprzednio miały problemy, zaczęły dostawać podwójne wiadomości, proszę o informację.

Proszę także o powiadomienie, jeśli do kogoś poczta przestałaby dochodzić

Pozdrawiam,
Jerzy

Powrót do grupy

© Copyright 2026 Orchidarium.pl