Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Sugestie, uwagi i informacje o forum

Temat:  Sklepik
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Phalaenopsis
E-mail:  
Data: sobota, 21 lutego 2004 19:40:53
Dzisiaj postanowiłam zrobić zakupy w sklepiku. Wrzuciłam moje wymarzone storczyki do koszyka, nacisnęłam "zapisz" czy jakośtam, wpisałam swoje dane i nacisnęłam "kupuj". Wtedy zamiast jakiejś strony gdzie by było napisane o tym, że właśnie kupiłam storczyki, wyskoczyła strona pt. "Nie można wyświetlić strony" . I teraz nie wiem czy mam te storczyki zamówione, czy nie. Nie próbowałam złożyć zamówienia jeszcze raz, bo (jeśli to moje pierwsze zamówienie dotarło) ne chce mieć kilku sztuk niektórych gatunków. Więc teraz mam znowu składać zamówienie, czy dotarło?

Autor: Jerzy Dziedzic
E-mail: jerzy.dziedzic@orchidarium.pl
Data: sobota, 21 lutego 2004 20:04:24
Nie, zamówienie nie dotarło. Bardzo mi przykro , natomiast to ewidentnie jakiś kłopot z przepływem danych w sieci między Panią, a Orchidarium.

Dziś w ogóle są problemy z internetem - przez cały dzień mam przerywane łącza z różnymi miejscami. Ponieważ sobota to szczyt obciążenia sieci, z pewnością TPSA znów remontuje i wyłącza jakieś serwery To standardowy numer.

Bardzo proszę powtórzyć zamówienie.

Pozdrawiam,
Jerzy

Autor: Phalaenopsis
E-mail:  
Data: niedziela, 22 lutego 2004 13:26:17
No, teraz złożyłam zamówienie drugi raz i udało się . Nie mogę już się ich doczekać.

Autor: Jerzy Dziedzic
E-mail: jerzy.dziedzic@orchidarium.pl
Data: niedziela, 22 lutego 2004 13:34:44
Odnośnie terminu (to dotyczy wszystkich zamawiających zimą) - paczki będę wysyłał zaraz, jak tylko będą prognozy dwóch-trzech kolejnych dni z temperaturami nocnymi powyżej zera. Może to być przyszły tydzień, ale może dwa-trzy tygodnie??

Pozdrawiam,
Jerzy

Powrót do grupy

© Copyright 2026 Orchidarium.pl