Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Hyde Park

Temat:  Rok w ogrodzie
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Agata Rapacz
E-mail: agata.rapacz@gmx.at
Data: sobota, 12 stycznia 2013 16:01:08
Doszly mnie sluchy, ze za tydzien w sobote, w programie ROK W OGRODZIE o storczykach opowiadac bedzie Grazynka Sieminska .A juz jutro bedziemy goscic w programie MAJA W OGRODZIE we wspanialym ogrodzie Ani Babiuch .
Strasznie sie ciesze.Pozdrawiam wszystkich Agata

Autor: Elżbieta Ziąbkowska
E-mail: jaeuterpe@gmail.com
Data: sobota, 19 stycznia 2013 16:47:06
Pani Ania ma ogród przepiękny .To co pokazał pan Jan Ciepłucha nie było niczym nowym.Zdziwiłam się tylko,że przesadził storczyka nie wymieniając podłoża,albowiem wydaje mi się,że podłoże należy wymienić.A pani Grażyna? Jeszcze nie zaczęła,a tu już koniec.I co .Niedosyt.
Ale moja mama widząc u niej storczyk była zaskoczona.Pewnie myślała,że to tylko ja tak zwariowałam.Chociaż do pani Grażynki to mi daleko .

Autor: Agnieszka
E-mail: agnieszka.dobek@wp.pl
Data: wtorek, 22 stycznia 2013 21:09:50
Witam

Oglądałam program z udziałem p. Ciepłuchy z internetu. Wg mnie trzeba wziąć pod uwagę minimalną ilość czasu i to w 3 krótkich kawałkach, jaką realizatorzy TVP1 przeznaczyli na wypowiedź tego pana. O iglakach lub innych ogrodowych roślinach zwykle w tym programie poświęcają dużo więcej czasu. Podobnie było kiedy tydzień później swoją kolekcję prezentowała p. Grażyna. Kamera mało pokazywała zbliżeń roślin, a za dużo pierwszoplanowych ujęć osób występujących w programie. Jej szklarenki z bogactwem różnych gatunków storczyków pokazywane były w oddali, jakby to było coś mało interesującego.
Jestem zawiedziona z powodu TVP, którzy "zapomnieli", że to nie program publicystyczny, reportaż z jakiegoś wydarzenia.

Autor: Marta
E-mail:  
Data: czwartek, 24 stycznia 2013 21:47:46
Zgadzam się całkowicie. Nasi kamerzyści telewizyjni nie mogą wyjść z okresu gadających głów. Obojętnie o czym mówią, to najczęściej pokazują reportera, a po temacie relacji tylko krótko przejadą kamerą. Wystarczy przerzucić na czeską telewizję i tam pokazywany jest głównie temat relacji, a reporter jest na początku i na końcu. Moooże kiedyś się nauczą. Ale miło było oglądać chociaż tylko tyle. Marta

Autor: zmargo
E-mail: margolcia3@gmail.com
Data: sobota, 26 stycznia 2013 12:17:15
Myślę, że powinno być więcej takich programów i oczywiście powinny być dłuższe, ponieważ storczykomaniaków jest obecnie bardzo duzo.

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl