Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Hyde Park

Temat:  Moja kwitnąca kolekcja
  Strona:    Poprzednia    1  [2] 

Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Bozena Flis
E-mail:  
Data: piątek, 12 września 2008 20:23:06
Pani Agnieszko piekna kolekcja!!

Autor: Agnieszka
E-mail: agnieszkamarcin1@o2.pl
Data: sobota, 13 września 2008 17:19:36
Bardzo Paniom dziękuję za miłe słowa. Pani Wando, niestety żaden nie pachnie, chodze obwąchuję i nic

Data: środa, 17 września 2008 17:10:31
Jestem właśnie po wizycie w Tesco, przywieżli storczyki dzień przed promocją i od razu wystawili do sprzedaży, przywieżli wprawdzie tylko 10 szt.-4 kolory, ale na szczęście trafił sie taki jakiego nie miałam. Nie mogę uchwycić na zdjęciu rzeczywistego koloru, jest bardziej żółty i ma bardzo delikatne różowe kreseczki rozchodzące się od srodka i niknące gdzieś tak przy połowie płatka.

Data: środa, 17 września 2008 17:17:36
Jestem właśnie po wizycie w Tesco, przywieżli storczyki dzień przed promocją i od razu wystawili do sprzedaży, przywieżli wprawdzie tylko 10 szt.-4 kolory, ale na szczęście trafił sie taki jakiego nie miałam. Nie mogę uchwycić na zdjęciu rzeczywistego koloru, jest bardziej żółty i ma bardzo delikatne różowe kreseczki rozchodzące się od srodka i niknące gdzieś tak przy połowie płatka.

Data: środa, 17 września 2008 17:21:32
Bardzo przepraszam, ale jakoś dziwacznie zdublowała mi się część wiadomości

Data: czwartek, 18 września 2008 17:25:59
No cóż nikt nie oglądał jeszcze mojego wczorajszego kwiaciorka, ale ja się chwalę dalej.Dziś znowu zrobiłam nalot na Tesco,dostawa była wspaniała, kolory przepiękne, wiele różnych wzorków i kolorków, liście zdrowe, błyszczące, piękne korzenie.Wyszłam ze sklepu z 9 kwiatami w koszyku,niestety tylko 4 dla mnie jutro zrobię zdjęcia, to pokażę, bo dziś niestety baterie mi padły w aparacie

Autor: Dana
E-mail:  
Data: czwartek, 18 września 2008 17:53:10
Guzik tam nikt nie oglądał! Gapiłam się jak durna, takiego nie mam, ale krowa zdechła i nie chce się doić!= Ekspres do kawy mi padł i 500 zł poszło w diabły! i nowe storczyki też pa pa! A jakie byłyby ładne, oj boli boli!

Autor: PESTKA@
E-mail:  
Data: czwartek, 18 września 2008 18:22:15
Agnieszko ja tez ogladałam Twoje falki kilka razy ,ale jakos kurde nic nie napisałam.Ja Ci powiem ,ze przesadzasz naprawde przesadzasz z tym kupowaniem ..no przeciez my Ciebie nie dogonimy z tymi zakupami nigdy.Ty 4 w jeden dzien a ja jednego.....(chyba na dlugo bo kasy brak)Tak sie nie robi DROGA NASZA KOLEŻANKO (żartowałam)juz sie nie moge doczekac fotek nowych falków

Data: czwartek, 18 września 2008 19:00:44
Chylę czoło, wiem, że przeginam,bo sama sobie obiecałam, że na razie koniec ze storczykami,ale mówię sobie,że nie będą mnie już kusić kwiaciarnie(przez jakiś czas )A jutro pójdę tylko popatrzeć

E-mail:  
Data: czwartek, 18 września 2008 19:20:33
Aha! już w to wierzymy! Nie bajeruj znowu coś przywleczesz!!!!

Autor: mirka
E-mail: bryanka0@wp.pl
Data: czwartek, 18 września 2008 19:24:45
Dana tu tez cos dla Ciebie mam

E-mail:  
Data: czwartek, 18 września 2008 19:39:20
Złośliwe babska na tym forum! chcecie mnie dobić psychicznie i finansowo! Nie ma sprawy! Podajcie adres podeślę Wam męzusia i synusia na przechowanie! oczywiście wikt oprócz opierunku zapewniacie.

Autor: mirka
E-mail: bryanka0@wp.pl
Data: czwartek, 18 września 2008 19:53:53
Dana nie zlosc siei tak Cie lubimy a brak kasiorki -to nie tylko Twoj smutek.Moj tez.

Data: czwartek, 18 września 2008 20:02:30
O rany. Ja naprawdę mam świra na puncie koloru pomarańczowego, po naprawdę długich wielomiesięcznych poszukiwaniach udało mi sie kupić pomarańczowego, ale takiego ciemnego(zdjęcia wcześniej). A jak widzę taki kolorek to mnie trafia i ja też chcę

E-mail:  
Data: czwartek, 18 września 2008 20:35:37
Mam podobną pomarańczową chyba odrobinę jaśniejszą, ale pysk czyli warżkę ma bordową, druga żółta z pomaranczowym nakraoianym pyszczkiem. Jedna z nich według mnie teraz w najbliższych miesiącach zakwitnie bo wypuszcza pęd kwiatowy.

Data: czwartek, 18 września 2008 20:40:20
Zazdrość mnie zżera

E-mail:  
Data: piątek, 19 września 2008 08:23:28
Właśnie slysze jak mi coś zżera wątrobe.....

E-mail:  
Data: piątek, 19 września 2008 08:29:20
Właśnie slysze jak mi coś zżera wątrobe.....

E-mail:  
Data: piątek, 19 września 2008 09:47:55
Hi hi! i dobrze! Po Waszych prezentacjach cattleyi i falków mnie już został tylko maleńki kawałek, a dziś mnie najszla ochota na góralska kwaśnice to już nic nie zostanie. No a teraz moja zemsta! Moja cattleya - jak dziś zauważyłam -wypuszcza na drugim przyroście kolejny pęd kwiatowy. No i jak nie kochać cattleyi? Pozostałe dwie mają pochewki kwiatowe ale jakieś puste, moze to jeszcze za wcześnie i muszę poczekać?

E-mail:  
Data: piątek, 19 września 2008 12:26:35
A u mnie ogórkowa Bardzo podobaja mi sie katleje ,ale nie mam odpowiedniej wiedzy jeszcze na temat uprawy...czytam Wasze wypowiedzi na razie Coć mialam kilka chwil słabosci aby sobie zalicytowac katleję z allegro.Mam jedną cambrie i cymbidium ,jeszcze nie kwitly u mnie więc jesli uda mi sie doprowadzic je do kwitnienia skuszę sie na następne gatunki tym razem na katleję i to koniecznie żołta z czerwonym środkiem.

Strona:    Poprzednia    1  [2] 

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl