Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Hyde Park

Temat:  potrzebny wiatraczek
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Agnieszka
E-mail: agnieszka.dobek@wp.pl
Data: sobota, 20 marca 2010 22:53:20
Witam Państwa

Niedawno założyłam malutkie terrarium dla kilku niewielkich storczyków. Wymiary gablotki to 30x25x20 cm. Mam problem z zainstalowaniem wiatraczka komputerowego w tym terrarium, najlepszy byłby mniejszy niż 12x12 cm. Może ktoś z Państwa może za odpłatnością przekazać mi wiatraczek może być nawet używany byleby sprawny - zależy mi na tym, aby był już gotowy do podłączenia, czyli miał kabel zasilający. W sklepach komputerowych niestety są dostępne tylko bez zasilacza, więc dla mnie bezużyteczne. Nie mam w swoim otoczeniu kogoś kto by znał się na instalowaniu takich urządzeń. Serdecznie proszę osoby chętne o pomoc i odp. na mojego e-maila.
Pozdrawiam Agnieszka

Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Agnieszka
E-mail: agnieszka.dobek@wp.pl
Data: wtorek, 23 marca 2010 18:31:20
Witam

Chcę podziękować osobom, które wyraziły chęć pomocy i udzieliły mi swoich rad w sprawie instalacji wiatraczka w terrarium, przystosowaniu zbiornika do uprawy storczyków. W moim pobliskim serwisie komputerowym podłączono mi mini wiatraczek do kabla z ładowarką(bo takich rozmiarów bardziej pasował do mojego terrarium). W domu samodzielnie zamontowałam go, jest cichy, ale naważniejsze, że nie ogranicza miejsca roślinkom, ani też nie utrudnia ich obserwowania.
Załączam zdjęcie jak wygląda moje "orchidarium" po podłączeniu wiatraczka.

Pozdrawiam Agnieszka

Powrót do grupy

© Copyright 2026 Orchidarium.pl