Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  Wystawa w Warszawie
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Monika
E-mail: mijona@interia.pl
Data: piątek, 19 maja 2006 20:29:22
Witam!

Jeszcze jestem pod wielkim wrażeniem przepieknych storczyków, które można było obejrzeć dziś na wystawie
Dla tych, którzy jeszcze się na nią nie wybrali pare zdjęć na zachętę

src="http://www.orchidarium.pl/forum/upload/DSCF2227a_1.jpg">

No i na koniec moja kochana córeczka, która była zachwycona kolorami i uparła sie na czerwoną katleje . Myślę, że może zapadła w pamięci przede wszystkim Panu Jerzemu

A tak od siebie to bardzo chciałabym podziękować pewnej przesympatycznej Pani z Grodziska, która z cierpliwością i uśmiechem wszystko mi wytłumaczyła . Jest mi tylko strasznie głupio, że w tym wszystkim nie zapytałam sie chociaż o imię, ale przypuszczam, że spotkamy się na czerwcowym spotkaniu i nadrobie swoje zagapienie .

Zachęcam wszystkich do wystawy - naprawde warto

Pozdrawiam
Monika

Autor: Piotr M
E-mail: pierre2@interia.pl
Data: piątek, 19 maja 2006 23:01:34
Bardzo mi się spodobalo Paphiopedilum Saint Swithin, mam nadzieję, że będzie więcej fotek, bo jakoś po krakowskiej wystawie, na której tez nie byłem, mam niedosyt prezentacji A może ktoś znajdzie dla mnie Paphiopedilum philippinense i zrobi fotkę, wciąż poluję na tą roslinkę i bardzo lubię ją oglądać! No i oczywiście inne ciekawe roślinki także chętnie zobaczę. Mam nadzieję, że i w Szczecinie bedzie co oglądać Pozdrawiam

Autor: św. Mikołaj
E-mail: biegun_polnocny@biegun.com
Data: sobota, 20 maja 2006 19:43:59
Na życzenie fotografia Paphiopedilum philippinense. Św. Mikołaj

Tylko szkoda, że najlepsze okazy zostały przebrane na wystawie w Krakowie, do Warszawy to chyba resztki dojechały.

Autor: Piotr M
E-mail: pierre2@interia.pl
Data: niedziela, 21 maja 2006 16:02:06
Dziekuję Święty Mikołaju, coprawda jest wiosna ale co tam Prezenty zawsze mile widziane
A dochodze powoli do wniosku, że wolę jednak philippinense v. roebelinii, bo ma bardziej poskręcane płatki okółka wewnętrznego
Pozdrawiam!

Autor: Kuba
E-mail: jakel1@wp.pl
Data: wtorek, 23 maja 2006 11:19:20
Mam pytanko , kiedy będzie najbliższa wystawa storczykowa w Warszawia,bądź Łodzi, nie byłem na tej ostatniej (miałem egzaminy maturalne-dziś na szczęscie ostatni!)i wreszcie mam więcej czasu,dlatego chętnie wybrałbym się na taką wystawę-wiem że są tez organizowane w innych miastach,ale Szczecin, czy Kraków jest dla mnie za daleko, dzięki za wszystkie informacje

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl