Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  Muszę to napisać ;-)
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Agnieszka Chmara
E-mail:  
Data: wtorek, 29 listopada 2005 20:47:36
...przegladałam własnie nowe zdjęcia w galerii i nie mogę milczec
Pani Tamaro cudowne zdjecia...nie mogę sie napatrzeć,
podziwiam
podziwiam
i podziwiam
szczerze gratuluję :-)

pozdrawiam
Agnieszka

Autor: Jerzy Dziedzic
E-mail: jerzy.dziedzic@orchidarium.pl
Data: wtorek, 29 listopada 2005 20:57:50
Skoro już o tym mowa - zamieściłem dziś fotografie datowane od drugiej połowy kwietnia aż do końca lipca. Reszta (do końca listopada) może jutro...

Jerzy

Autor: Agnieszka Chmara
E-mail:  
Data: wtorek, 29 listopada 2005 21:01:09
...galerię zaczęłam oglądac od końca i dlatego tak szybko napisałam post i nie zdążyłam zachwycić sie innymi fotografiami

...dodam jeszcze, wielkie ukłony dla autorów zdjęc paphiopedilum leucochilum x bellatum - piekne fotografie i roślina

szanowni Państwo, bardzo się cieszę ze mamy tak piękne kwiaty i coraz ładniej umiemy je pokazać - taka galeria to skarb gratuluję autorom fotografii

Autor: Tamara Florczak
E-mail:  
Data: środa, 30 listopada 2005 12:12:18
Witam,

No proszę, wyszło na to, że nie warto się spieszyć z wysyłaniem zdjęć; będąc na końcu można wiele skorzystać

Pani Agnieszko, dziękuję bardzo za tak przychylną recenzję mojej „twórczości radosnej” .

Przeglądnęłam nowozmieszczone fotografie innych Autorów i podpisuję się pod Pani słuszną uwagą, że: "mamy tak piękne kwiaty i coraz ładniej umiemy je pokazać"
Przy okazji ja również chcę pogratulować Wszystkim dobrych zdjęć i urokliwych roślin

Pozdrawiam,
Tamara

PS
Panie Jerzy, z zaciekawieniem będę wyglądać dalszych fotografii; swoje prześlę na końcu....

Autor: Jerzy Dziedzic
E-mail: jerzy.dziedzic@orchidarium.pl
Data: środa, 30 listopada 2005 12:48:21
Do pani Tamary i wszystkich osób wysyłających zdjęcia do Galerii:
Ponieważ ja sam pisałem cały kod Galerii, a jestem totalnym samoukiem, kod jest nieco prymitywny....

Jednym z ograniczeń jest brak możliwości WSTECZNEGO dodawania zdjęć w poprzednich miesiącach. Dlatego nie jestem w stanie rozdzielić na różne miesiące przysyłanych do mnie z opóźnieniem fotografii z kilku miesięcy...

Więc jeśli ktoś chce, żeby kwitnienia były w Galerii pokazywane w prawidłowych okresach (a o to też w końcu chodzi), bardzo proszę o przesyłanie fotografii zgrupowanych miesiącami i w odpowiednim czasie....

To jest oczywiście prośba, a nie nakaz.... ja i tak zamieszczę każdą fotografię, która spełnia wymogi minimalnej jakości, ale tak ma to więcej sensu dla mnie i dla innych osób przeglądających Galerię.

Dlatego proszę (to do pani Tamary...) nie przysłać pakietu za pół roku NA KOŃCU, bo wszystko trafi do listopada albo do grudnia....

Pozdrawiam,
Jerzy

Autor: Tamara Florczak
E-mail:  
Data: środa, 30 listopada 2005 14:10:35
Witam

To już sobie pomarzyłam o przyszłych sukcesach....
Wracając do rzeczywistości , Panie Jerzy, obiecuję, że nie będę już wysyłać zdjęć z przeszłości (a przynajmniej postaram się )

Pozdrawiam,
Tamara

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl