Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  Dni Orchidei w Sosnowcu 11-13 Listopad 2005r.
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Aleksandra Gołębiowska
E-mail: agolebiowska@poczta.onet.pl
Data: czwartek, 20 października 2005 14:28:05
W imieniu Sosnowieckiego Koła Miłośników Orchidei oraz Egzotarium (Sosnowiec ul. Piłsudskiego 116) zapraszam na Dni Orchidei czyli Wystawę Storczyków 11-13 listopada 2005r godz. 10 – 18. W programie m.in.: ekspozycja kilkuset storczyków, fotografii tych pięknych roślin, bukietów i kompozycji kwiatowych oraz kiermasz storczyków. Na temat amatorskiej uprawy w domu porad udzielą członkowie koła, prezentujący również własne kolekcje storczyków. Cena biletów: 3 PLN normalny 2 PLN ulgowy

Jak dojechać?
od Katowic - pierwszy wjazd w prawo z drogi szybkiego ruchu (przy drodze znajdują się po prawej stronie Mercedes, po lewej Geant) odległość ok.300m od wjazdu
od centrum ? tramwaj linii 21,26 kierunek Milowice /4 przystanek/.
Parkowanie samochodów w okolicy kompleksu Mc Donalda, stacji Shell

Autor: Grażyna Siemińska
E-mail: Grażyna.Siemińska@poczta.neostrada.pl
Data: czwartek, 20 października 2005 15:53:02

Witam,

A kto wystawia? bo w tym samym czasie jest wystawa w Łodzi z udziałem Jerzego i Manuela, czyżby się rozdwoili?

Pozdrawiam,
Grażyna

Autor: Anna Kamińska
E-mail: ankamin1@wp.pl
Data: czwartek, 20 października 2005 21:27:35
Ja też się nad tym zastanawiam... Bo może wybrałabym się,żeby zobaczyć Egzotarium, ale też chciałabym mieć pewność, że coś ciekawego mogę kupić

Ania

Autor: Aleksandra Gołębiowska
E-mail: agolebiowska@poczta.onet.pl
Data: piątek, 21 października 2005 06:55:51
Witam
Co do wystawców, to przyjadą firmy z południowej Polski (nie OBI) oferujące głównie hybrydy w atrakcyjnych cenach. Być może pojawi się ktoś jeszcze z ofertą storczyków botanicznych i roślin owadożernych, choć nie jest to na 100% pewne. Uważam że i tak będzie warto do nas zajrzeć. Zapraszam raz jeszcze
Pozdrawiam
Ola.

Autor: Anna Kamińska
E-mail: ankamin1@wp.pl
Data: piątek, 21 października 2005 13:43:38
Pani Aleksandro,
a kiedy będzie to pewne na 100% Mnie interesują storczyki botaniczne, i mieszkam w centrum Polski - nie mogę więc wpaść tak przy okazji...

Ania

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl