Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  Przybyły importy z Simanis (Indonezja) i z Kultana (Tajlandia)
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Jerzy Dziedzic
E-mail: jerzy.dziedzic@orchidarium.pl
Data: piątek, 16 września 2005 15:23:27
Przybyły importy z Simanis (Indonezja) i z Kultana (Tajlandia). Rośliny z Indonezji właśnie rozpakowuję, a Kultana będzie u mnie jutro w południe.

W PONIEDZIAŁEK I WTOREK CHCĘ WYSŁAĆ WIĘKSZOŚĆ PACZEK, W MIARĘ MOŻLIWOŚCI WSZYSTKIE!!!!!

Jednocześnie w poniedziałek wyjeżdżam już na dwie kolejne wystawy (we Wrocławiu i w Krakowie), z których wrócę dopiero 4 października. Dlatego bardzo proszę wszystkie osoby, które składały zamówienia na te importy (na Indonezję także w zeszłym roku), O E-MAILOWE POTWIERDZENIE OBECNOŚCI W PRZYSZŁYM TYGODNIU!!!! W przeciwnym razie będę musiał wykonać KILKADZIESIĄT telefonów lub czekać na odpowiedzi na zapytania. Potwierdzenia e-mailowe przyspieszą cały proces przygotowywania paczek, więc będę wdzięczny za każdy e-mail...

Oczywiście jak zawsze części roślin brakuje w obu importach, ale 90% roślin przyszło.

Pozdrawiam,
Jerzy

Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Krzysiek Nabialczyk
E-mail: astroboy@wp.pl
Data: piątek, 16 września 2005 23:04:53
Witam!

Mail juz wysłany mam nadzieje że zdążyłem i będe mógł je odebrać w przyszłym tygodniu a nie w październiku oraz że storczyki z obu importów są obecne w polsce .

Pozdrawiam
Kris
P.S. Udanych sprzedaży wystawowych

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl