Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  forum
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Piotr Markiewicz
E-mail:  
Data: poniedziałek, 13 października 2014 01:33:14
Z powodu całkowitej ignorancji w Polsce, braku aktywnego udziału i minimalnego komentowania czegokolwiek lub jego braku tutaj w szczególności, chciałbym wszystkim zainteresowanym bardzo podziękować, to forum dało mi pasję i może nawet cel w życiu na pewnym jego etapie. Nie widzę jednak jakiegokolwiek sensu mojej dalszej aktywności tutaj. Przykre to, ale cóż nie zamierzam tracić więcej czasu na to tutaj. Jeśli ktoś chce mnie śledzić fotki będą tam gdzie były czyli na flickr, forum które pokazuje moje rośliny czasem to US online forum, ale tam nic nie piszę ani o uprawie ani o niczym, więc w sumie flickr wystarczy.

pozdrawiam i życzę wszystkim więcej pasji aktywnej w tym co robimy

to mój ostatni post tutaj

dziękuję

Piotr Markiewicz

Autor: Jerzy
E-mail: jerzy@orchidarium.pl
Data: poniedziałek, 13 października 2014 10:56:51
Szkoda. Bardzo cenię Twoje wypowiedzi.

Nie bardzo też wiem, czego oczekujesz po ogólnym forum storczykowym. Na każdym takim forum 80% to wątki dla nowicjuszy pt. "Ratunku!!!"...

Jesteśmy za mało ekstrawertyczni? Czy zwyczajnie przeszedłeś ze swoim hobby na wyższy poziom? Jeśli tak, to dlaczego nie chcesz się dzielić swoją wiedzą z mniej zaawansowanymi czy zaangażowanymi osobami? To, że niewielu tutaj dorasta do Twojego poziomu wiedzy, czy liczby uprawianych storczyków, nie oznacza wcale, że nie czytamy z ciekawością Twoich postów. Na każdym forum są liderzy stanowiący może 1% i ogon, czyli 99%.

Jeśli uważasz to za stratę czasu, to szkoda.

Zdecydowanie chciałbym, żebyś jednak zamieszczał tu nadal od czasu do czasu opisy swoich roślin.

Autor: Agata
E-mail:  
Data: poniedziałek, 13 października 2014 15:04:06
Trochę przesadzona wypowiedź, jak rozkapryszonej panienki, która chce aby poświęcać tylko jej całą uwagę. Szkoda

Autor: Agata Rapacz
E-mail: agata.rapacz@gmx.at
Data: poniedziałek, 13 października 2014 18:23:09
Szkoda Piotrze,zawsze z ciekawoscia czytalam Twoje prezentacje. O mistrzowskich zdjeciach nie wspomne.Pozdrawiam i zycze powodzenia w rozwoju pasji.Agata

Autor: Jarek Sułek
E-mail: motylik@poczta.onet.pl
Data: środa, 15 października 2014 09:46:27
Przychylam się do wypowiedzi Pana Jerzego - pozdrawiam ! - Jarek.

Autor: Ewa Jóźwiak
E-mail:  
Data: środa, 15 października 2014 17:37:20
Witajcie
mam podobne zdanie. Piotrze ja nie rozumiem powodu decyzji. Znam tę pasję ale też znam życie, czasami bardzo ciężko połączyć wiele spraw ze sobą...

Pozdrawiam gorąco i do zobaczenia

ewka

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl