Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  gdzie kupić przekwitłe phalaenopsisy???
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: iwoncia fedorek
E-mail: ajerkucha@interia.pl
Data: sobota, 5 marca 2005 17:20:12
witam serdzeczie!!!!
chciałabym kupić phalaenopsisy po przekwitnięciu do dalszej hodowli. wiem, że takie storczyki są przynajmniej o połowe tańsze niż te, które kupujemy kwitnące.
mieszkam w gliwicach więc interesują mnie miejsca, sklepy w pobliżu mojego miasta (katowice, zabrze, bytom, ruda śląska i inne). chciałabym również zaznaczyć, że nie jestem zainteresowana reanimacja przelanych storczyków z obi (które jest zresztą w bytomiu - czyli w moich okolicach).
jeśli ktoś ma na ten temat informacje to bardzo prosze o odpowiedż na forum lub na moją skrzynkę.
jeszcze raz pozdrawiam gorąco iwona z gliwic.

Autor: gucio
E-mail:  
Data: czwartek, 10 marca 2005 15:11:28
w gdansku w obi widzialem przecenione (po kwitnieciu) storczyki wszystkie po 9,99 zl, ale ich jakosc byla rozna a do tego stoja w przejsciu... jesli sa w gdansku to poszukaj w obi na swoim terenie moze tez beda

Autor: iwoncia fedorek
E-mail: ajerkucha@interia.pl
Data: czwartek, 10 marca 2005 15:26:08
dzięki za wiadomość - w lepszym stanie znalazłam w Practikerze ale i też droższe, bo za 30 i 40 złotych. są w dobrym stanie, sama sobie kupiłam właśnie tam dendrobium.
pozdrawiam serdecznei iwona

Autor: Anna B.
E-mail:  
Data: wtorek, 15 marca 2005 07:36:58
40 zł to przecenione? Za tę cenę (albo niższą) kupuję normalne pełnowartościowe phalenopsisy w pełni kwitnienia!

Autor: Fryś Anna
E-mail: anna.frys@wp.pl
Data: wtorek, 15 marca 2005 08:23:27
40,00 zł to bardzo dużo za wymęczoną roślinę z hipermarketu. Proszę obejrzeć katalog firmy Kultana-przepiękne dendrobia za 35,00 zł.

Pozdrowienia Frysianka.

Autor: Andrzej
E-mail: blizbor_tur@interia.pl
Data: wtorek, 15 marca 2005 13:15:16
Dziś za 34pln. kupiłem pełnowartosciowy (kwitnie i ma jeszcze dwie łodygi w pakach) żółty z delikatnymi prążkami phalaenopsis od człowieka który rozwozi kwiaty doniczkowe po kwiaciarniach.

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl