Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  sprzedam duże orchidarium
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Małgosia
E-mail: m.wegner@op.pl
Data: sobota, 1 maja 2010 22:10:23
Jak w temacie - jestem zmuszona z bólem serca sprzedać moje orchidarium. Wymiary wys. 160cm., szer. 100cm., gł.50cm Wewnątrz zamontowane są 3 wentylatory komputerowe i system zraszania z czterema dyszami. Orchidarium ma wbudowany pień epifityczny z dębu korkowego, ustawiony w keramzycie.
Część storczyków botanicznych i tillandsi posadzonych na pniu w zestawie z gablotą. Szyby przednie przesuwane, są też nawiercone otwory wentylacyjne w szkle, u góry i na dole w celu zapewnienia dobrej cyrkulacji.
Wszelkie informacje na podany e-mail.

Autor: Małgosia
E-mail: m.wegner@op.pl
Data: niedziela, 2 maja 2010 20:08:18
Niestety z żalem też muszę się pozbyć mojej sporej kolekcji storczyków botanicznych. Więcej informacji na email

Autor: belfegor_allegro
E-mail: belfegor_allegro@wp.pl
Data: niedziela, 2 maja 2010 23:31:36
witam
byłbym zainteresowany storczykami czy może podać pani ich nazwy

Autor: MAWO
E-mail: woinskam@tlen.pl
Data: wtorek, 18 maja 2010 21:59:18
Dobry wieczór, pewnie już się spóźniłam, ale gdyby oferta była aktualna proszę określić cenę za całość, wiem, że nie będzie niska, więc czy dopuszcza Pani możliwość spłaty w ratach? Mam już sporą kolekcję storczyków ale powinnam zapewnić im nieco lepsze warunki rozwoju, myślę nad różnymi rozwiązaniami- terrarium (taniej), orchidarium (drożej ale lepiej)nie obiecuję że będzie mnie stać na kupno od ręki bo pewnie a nawet z pewnością nie. Nie jestem też wielkim znawca, raczej takim sobie początkującym miłośnikiem ale nadal b. przejętym, manię kupowania wszystkich hybryd jak leci już opanowałam, teraz chciałabym się skupić na botanikach... Nie jestem zbyt dobrze sytuowaną finansowo osobą ale maniakiem storczykowym z pewnością tak, jeżeli sprzedaż na raty wchodzi w grę proszę o kontakt, mogę tylko obiecać solennie ze swojej strony odsyłkę części kolekcji w razie polepszenia Pani warunków finansowych (b. mocno rozumiem sytuację skoro zmusiła Panią do takiej decyzji), pozdrawiam, jeśli może Pani odroczyć płatności proszę o kontakt, jeśli nie z pewnością nie poczuje się urażona,po prostu proszę zignorować tego maila

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl