Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  wystawa w Dreźnie
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: pysia34
E-mail: barbarakrawczyk@wp.pl
Data: środa, 23 września 2009 17:18:43
Poproszę o informacje odnośnie wejścia na wystawę w czwartek. Czy jest wszystko dostępne dla zwiedzających? Czy jest w czwartek już pełna oferta wystawców? Czy zakupów można dokonywać już w czwartek? Czy jest to tylko wejście dla "profesjonalistów", czy uczestników kongresu? Przepraszam za taką ilośćpytań , mam nadzieję, że czegoś się dowiem gdyż wybieram się
do Drezna , a w związdu ze znikomą znajomością języka niemieckiego lepiej zaciągnąć języka u stałych bywalców niż kręcić się w kółko po Dreźnie
Jednocześnie zapraszam osoby chętne do wspólnej podróży - bez konieczności udziału w kosztach samochodem osobowym w grupie raźniej

Autor: Krasnal
E-mail: kkrasnal@op.pl
Data: środa, 23 września 2009 18:53:46
http://www.eoc-dresden.de/index-pl.htm

tutaj znajdziesz wszystkie informacje. My też jedziemy ale na sobote, niedziele.

Data: środa, 23 września 2009 19:34:26
wszystkie te informacje przeczytalam juz ale z nich nie wynika tak na prawde że sprzedaż jest od czwartku, tym bardziej, że czwartek jest dość mało opisany i krótko trwa na wystawie - przenosi się do miasta

Data: sobota, 26 września 2009 00:33:36
Wystawa jest fajna, chociaż sporo hybryd jest zarówno w wystroju , jak i w sprzedaży. Nie jestem znawcą, ale mi by rączka drżała gdybym na jedną roślinkę musiała wydać 200-300 Euro ... cóż takich szaleńców było całkiem sporo Zresztą i u mnie skończyło się to niezłym mankiem w portfelu
no i na dokładkę odkażanie sadzenie pielęgnacja chuchanie ...zajmie ze dwa dni razem z przemeblowaniem w orchidarium i szklarni zapewne więcej

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl