Autor: |
Anna Gąsecka |
E-mail: |
|
Data: |
czwartek, 16 lipca 2009 15:36:24 |
Też mi się tak wydaje że konto Marangai zostało zawieszone przez to że nie zapłaciła,ja się przyznam że byłam u tej Pani w domu bo wolałam odebrać roślinki osobiscie i widziałam jej kolekcje roślin i byłam w totalnym szoku widziałam hoje,fiołki,skrętniki,sukulenty,storczyki i wiele innych dużych okazów dostałam też od niej gratisy bardzo miła Pani,przyznała mi się że konto Lyszpa zostało zawieszone przez dużą ilość negatywnych komentarzy i podobno z tego powodu że to był jej start na allegro i miała jakis pilny wyjazd na pewien czas i syn wtedy zajmował się allegro którego też poznałam a wiadomo jeśli ktoś się mało na tym zna to poprostu nie daję rady i z tego wynikły jej komentarze ,ja kupowałam u niej trochę roślin i jestem zadowolona moje zdanie jest takie że skoro ma nowe konto Marangai na którym są same pozytywne komentarze i teraz ma nowe konto i też sobie pracuje na nowe komentarze,ja czytałam na jednym forum bardzo dużo na temat konta pewnej Pani na allegro 'edykub' i 'hoyahoja' też wypisywali że kobieta to wielka oszustka i że sprzedaje nie odmianowe roślinki i też na koncie edykub ma dużo negatywnych komentarzy a jej nowe konto to hoyahoja i na nim zapracowała sobie na pozytywne komentarze przyznam że od niej też kupowałam kilka roślin i też jestem zadowolona,tak że nie wiem o co wam chodzi. |
|
|