Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:   nawóz Blossom booster
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: agnieszka
E-mail: kicia.aga@wp.pl
Data: czwartek, 31 lipca 2008 23:20:24
witam z tego co słyszałam nawóz blossom booster jest dobrze zastosowac gdy storczyki nie chca kwitnac. mam pytanie gdzie go kupic znalazlam wysylkowo w internecie ale tylko 1kg opakowania ktore kosztowaly ponad 40 zl moze ktos wie gdzie mozna dostac tansze- w mniejszych opakowaniach. albo czy jest jakis sklep w poznaniu gdzie jest w sprzedazy ten nawoz.
pozdrawiam

Autor: Mariola
E-mail: piechol3@op.pl
Data: piątek, 1 sierpnia 2008 00:11:19
Ja tez bylabym spragniona tych informacji

pozdrawiam

Autor: Jarek Sułek
E-mail: motylik@poczta.onet.pl
Data: piątek, 1 sierpnia 2008 07:06:11
Z tego co wiem, Pan Manuel Sanches powinien mieć ten nawóz w ofercie Orchidsklepiku(gdyby aktualnie go nie było- można zamówić ten produkt u Pana Manuela)- pozdrawiam serdecznie z Kielc!

Autor: Marta
E-mail: martusc@o2.pl
Data: piątek, 1 sierpnia 2008 09:31:28
Ja to widziałam w Obi we Wrocławiu na Bielanach. Marta

Autor: Mariola
E-mail: piechol3@op.pl
Data: sobota, 2 sierpnia 2008 11:29:51
Czy nawozy PETERSA mozna rowniez gdzies dostac? Czy ktos np. sprowadza z innych panstw?

Pozdrawiam

Autor: agnieszka
E-mail: kicia.aga@wp.pl
Data: sobota, 9 sierpnia 2008 11:31:44
czy ktos stosowal ten nawoz blossom booster? jak czest sie go stosuje i w jakich dawkach gdzies przeczytalam ze powinno sie go uzywac od wrzesnia czy mozna nawozic storczyki na zmiane z innym nawozem o skladzie npk 5-5-5?
a najwazniejsze czy widoczne byly efekty?

Autor: Barbara
E-mail: marbarbara@hotmail.com
Data: środa, 23 września 2009 04:10:30
Ja wlasnie zaczelam go uzywac, do storczykow ktore kwitna, albo sa po okresie wzrostu korzeni i lisci, i wypuscily zawiazek pedu. Strasznie zracy reke i uwaga na metalowe przedmioty moze odbarwiac, pomimo, ze stosowalam w dawce zaleconej przez producenta. Jak narazie po okresie 2 tygodni, od przesadzenie i stosowania tego nawozu, ruszyly pedy kwiatowe. ja mam wapliwosci, czy ten nawoz nie jest zbyt toksyczny, i jaki jest najlepszy sposob wymiany z innymi nawoazmi, a szczegolnie organicznymi.

Powrót do grupy

© Copyright 2026 Orchidarium.pl