Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  Moje okno storczykowe
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Karolina Jurkiewicz
E-mail: Karolina@modeliki.pl
Data: piątek, 30 listopada 2007 19:57:18
Witam wszystkich
wszystko zaczęło sie od jednego phalka od Sandry, którego oczywiście uśmierciłam, potem doszło jeszcze kilka zgonów ale na dzień dzisiejszy wygląda to tak Na pierwszym zdjęciu widać samą trawę i może jak ktoś z Państwa dobrze się wpatrzy, można dostrzec jeden, jedyny kwiat vandy-reszta pączków sie nie rozwinęłaa parę dni po zrobieniu tego zdjęcia rozkwitł Psychopsis Kalihi Giganteum-i jest piekniutkiJak widać moją miłością są cattleye i to one dominują w mojej skromnej parapetowej uprawie-niestety nie mam szczęścia ostatnio do ich kwiatów i z niecierpliwością czekam aż jakiś w końcu sie pojawi.Cały czas się uczę a pomocna dłonią i wiedzą służą mi Kamil Piotrowski i Sandra Wawrzyniak - za to Im bardzo dziękujęPonieważ Kamil już zaprezentował tu własne okno zatem i ja postanowiłam to zrobić Mojego dzisiejszego bohatera czyli Psychopsisa zakupiłam u Sandry po czym jak to zwykle bywa "oskalpowałam" go z pędu przy przeprowadzce i niestety musiałam czekać aż wypuści dalszą część.Jest naprawdę piękny i jestem z niego bardzo dumna. Wiem że to może to niewiele ale proszę być wyrozumiałym dla początkującego orchidmaniakaPozdrawiam
Karola

Powrót do grupy

© Copyright 2026 Orchidarium.pl