Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  Storczyk Duch dzisiaj w tv
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Lidia Aniśkowicz
E-mail:  
Data: poniedziałek, 22 października 2007 20:56:22
Witam,
Dzisiaj w TVP1 o 22.50 będzie amerykański film fabularny "Adaptacja". Jednym z głównych bohaterów jest legendarny storczyk "Duch" (Polyrrhiza lindenii). Oprócz "Ducha" występują Nicolas Cage i Meryl Streep . Przepraszam, że tak późno zamieszczam wiadomość, ale dopiero teraz sprawdziłam program na wieczór .
Pozdrawiam,
Lidia Aniśkowicz

Autor: Kamila Irie
E-mail:  
Data: poniedziałek, 22 października 2007 22:05:16
... a ja mialam ochote poprosic meza by mi podcial zyly i ukrocil meke w ogladaniu tego "filmu" - taka krotka recenzja ode mnie

Autor: Witold Hanak
E-mail: wit6xra@interia.pl
Data: poniedziałek, 22 października 2007 22:30:54
No fakt... porywający nie jest, zwłaszcza w "pierwszej, większej połowie". Później jak już zaczynają się ganiać to jakoś obleci.
Aczkolwiek wątek storczykowy jest dość silnie zaakcentowany i w sumie ciekawie pokazany

Jak ktoś ma zbyt wiele wolnego czasu to można obejrzeć
Pozdrawiam
W.

Autor: Lidia Aniśkowicz
E-mail:  
Data: wtorek, 23 października 2007 07:46:33
Przecież tego filmu nie ogląda się ze względu na fabułę, która - to "oczywista oczywistość" - porywająca nie jest, tylko ze względu na "momenty" ze storczykami .
Pozdrawiam,
Lidia Aniśkowicz

Data: wtorek, 23 października 2007 08:42:49
No fakt ...
A "momenty" były... oj były ...

W.

Autor: Anna Kamińska
E-mail:  
Data: wtorek, 23 października 2007 18:56:22
Milośnikom ,Adaptacji' oddam film na DVD Z ulgą

Autor: Jurek Błaszczyk
E-mail: jurekbe@poczta.fm
Data: wtorek, 23 października 2007 19:13:22
U mnie się kisi z trzy lata "diwiks" - 2 płyty, parokrotnie "metodą skakania" usiłowałem dotrzeć do "ducha", ale co najwyżej rozebrana pani lub aligator mi się przytrafiały Może ktoś określić, w których minutach filmu te "duchy" robią za aktorów?
Pzdr Jurek

Data: wtorek, 23 października 2007 21:25:13
Nie wiem gdzie to było dokładnie - ale gdzieś już pod koniec - raz jak z rozebraną panią i aligatorami główny bohater brnął przez przydrożne bagno, a drugi raz, jak oglądał halucynogenną uprawę w szklarni... nie jestem pewien, ale to zdaje się wyczerpało limit wystąpień

W.

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl