Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  Czerwone krzyzyki zamiast zdjec
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Wanda
E-mail: wabert@tin.it
Data: czwartek, 11 października 2007 08:47:02
Witam,
od kilku dni nie moge zobaczyc zdjec zamieszczonych na tym Forum, ani tych wczesniejszych ani tez ostatnich prezentacji Chyba to nieszczescie spotkalo tylko mnie, bo nikt inny sie nie uskarza. W moim komputerze nie zostaly dokonane zadne zmiany. Nie wiem co sie stalo i czy jest to problem tylko przyjsciowy czy to juz na zawsze (ale za jakie grzechy )
Pozdrowienia
Wanda

Autor: Jola
E-mail:  
Data: czwartek, 11 października 2007 09:26:48
Witam-mnie też to się zdarzyło-ale tylko na jednym komputerze z którego korzystam.Na drugim wszystko jest w porządku.Też nic nie było zmieniane-dziwne,prawda?
pozdrowienia-Jola

Data: czwartek, 11 października 2007 10:35:44
Pani Joku,
bardzo dziwne I do dzisiaj nie widzi Pani zdjec na pierwszym komputerze?
Niestety, ja mam tylko jeden do dyspozycji
Pod koniec ubieglego tygodnia nie moglam sie dostac na strone Orchidarium. Kiedy ten problem zostal zarzegnany (chyba przez p. jerzego, bo innego wyjscia nie widze) zdjec nie udalo mi sie juz ladowac. Sprawdzilam sporo prezentacji i jedyne zdjecia, ktore widzialam to w prezentacji catt. forbesii. Zdjecia p. Andrzeja nie byly widoczne, ale te zamieszczine przez p. Marie i moje widzialam. Dzisiaj sprawdzilam raz jeszcze i laduja mi sie tylko zdjecia p. Marii z pierwszej sesji, druga jest juz niewidoczna
Wanda

Autor: Bogdan Kossowski
E-mail: storczykomaniak@op.pl
Data: piątek, 12 października 2007 20:04:07
Witam, może będę pomocny w rozwiązaniu problemu, gdyż mam na co dzień do czynienia z komputerami. To może być problem z pamięcią, a właściwie z jej brakiem. Serfując często po internecie otwieramy strony z dużą zawartością zdjęć lub grafiki, a one dużo ważą. Komputer zapisuje je w swojej pamięci, żeby w razie chęci ponownego obejżenia szybko sie ładowały.Ale to wiąże się z zapychaniem pamięci i stąd problemy z wyświetlaniem obrazków. Proponuję wejść w przeglądarce w zakładkę NARZĘDZIA, następnie w OPCJE INTERNETOWE i usunąć pliki cookie oraz pliki. Czasem trwa to ładnych parę minut jeśli pamięć jest mocno zapchana.
Życzę powodzenia i pozdrawiam
Bogdan

Autor: Jola
E-mail:  
Data: sobota, 13 października 2007 20:28:53
Witam serdecznie! Panie Bogdanie,z pewnościa ma Pan rację. Spróbuję zastosować się do rad-ale dopiero za tydzień.Mam nadzieję,że się uda-nie jestem biegła w komputerach (co widać ,bo gdybym była pewnie sama potrafiłabym problem rozwiązac )- a jak nie to od czegóż są mądrzejsi koledzy ?
pozdrawiam serdecznie-Jola

Data: poniedziałek, 15 października 2007 20:32:24
Panie Bogdanie,
dziekuje z opoznieniem, ale dopiero teraz przeczytalam Panska porade. Wstapila we mnie nadzieja chociaz nie bardzo wiem co to sa Narzedzia i opcje internetowe . Powyrzcam co sie da i jesli nie bedzie dzialac to sie nieskromnie przypomne
Jeszcze raz bardzo dziekuje
Wanda

Data: wtorek, 16 października 2007 20:52:32
Panie Bogdanie,
juz wszystko widac
dzialanie bylo po omacku, czystka wieksza niz trzeba , ale zdjecia juz widze, podziwiam teraz nowe prezentacje
Dziekuje bardzo za trafna diagnoze i za wlasciwe wskazowki
Wanda

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl