Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  Wystawa storczyków w Łodzi
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Hibiskus
E-mail: magda@hibiskus.com
Data: środa, 7 marca 2007 15:16:33
Witajcie,
W tematach storczykowych jestem poczatkujaca, chcac rozwijac swoja widze wbieram sie na najblizsza wystawe do Łodzi.
Mam pytanie czy warto? bo wiadomo jak w kazdej branzy sa wystawy na ktore warto jechac 300 km a czasami szkoda czasu...
Pozdrawiam
Magda

Autor: ktoś
E-mail:  
Data: środa, 7 marca 2007 15:22:51
oj poczatkująca ,początkująca !
z takim podejściem to nic nie warto ,jeszcze pisać na stronie osoby która współuczestniczy w organizowaniu wystawy

Autor: ktoś inny od ktoś
E-mail:  
Data: środa, 7 marca 2007 15:30:28
nie nastawiać się na las storczyków, ale kilka grządek :-)- choć kto wie może okażesz sie mile zaskoczona
pojechać i przekonać się, sądzę że warto !!!
ja na szczęście mam do pokonania 300 km ale w obie strony :-)
a na początek poszperać na forum czy w necie poszukać fotek z wystaw łódzkich z lat poprzednich
Pozdrawiam

Autor: Ewa Jóźwiak
E-mail: ewka@hejstorczyki.pl
Data: środa, 7 marca 2007 16:20:57
Witam,
wystawa jest dziełem wielu osób. W jednym pomieszczeniu zostaje zawsze wykonana aranżacja roślinna. Na tym tle są pokazywane storczyki. Zawsze można też było kupić storczyki, od botanicznych do hybryd stworzonych ręką człowieka.
Warto pojechać i zobaczyć, to trochę tak jak z wycieczką do lasu na grzybobranie. Las mamy na całą noc. Jeżeli jedzie pani pierwszy raz, proponuję chodzić w koło i oglądać, zawsze coś ciekawego i nowego można zauważyć.

Pozdrawiam
ewka

Autor: Hibiskus
E-mail: magda@hibiskus.com
Data: środa, 7 marca 2007 16:35:24
Ewo bardzo dziekuję Ci za wyczerpujące informacje rozwiałaś moje obawy i z radością pojawię sie na wystawie w weekend.

a do autorów: ktoś i ktoś inny od ktoś

" kto pyta nie błądzi..."
"miej odwagę podpisać sie pod swoimi słowami..."

POzdrawiam
Magda

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl