Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  Wystawa w Krakowie 29-01/10/2006
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Emilia Karwas
E-mail: emma@poczta.onet.pl
Data: piątek, 22 września 2006 18:12:04
Witam, mam malutkie pytanko o dokładny adres wystawy, bo jest możliwość, że się wybiorę. Proszę również o informację jakie firmy i wystawcy mogą się pojawić.
Pozdrawiam
Emilia Karwas

Autor: Grażyna Siemińska
E-mail: g.sieminska@chello.pl
Data: piątek, 22 września 2006 19:24:19

Witam,

póki Jerzy nie wstawi (przyczyny techniczne ) dużego plakatu i mapki dojazdowej, wstawiam nasz plakat mocno zmniejszony. Mapki nie jestem w stanie wstawić, bo po zmniejszeniu i kompresji byłaby nieczytelna .

Przy okazji zapraszam serdecznie wszystkich do Krakowa. Ładna pogoda - jak zwykle - zapewniona

W sobotę koło południa spotkamy się tradycyjnie w salce konferencyjnej przy kawie i domowych wypiekach

Zapraszam i pozdrawiam,
Grażyna

Data: piątek, 22 września 2006 21:25:33
Dziękuję ślicznie za informację i myślę, że za pomocą mapki w palmtopie powinnam trafić, a jeżeli będzie ciężko to moja siostra mieszka w Krakowie i w dodatku jest kierowcą to myślę, że nie będzie problemu.
Pozdrawiam
Emilia Karwas

Data: piątek, 22 września 2006 21:34:06
I jeszcze jedno mam pytanie: czy wstęp jest płatny?
Pozdrawiam
Emilia Karwas

Data: piątek, 22 września 2006 21:45:48

Chyba 3 zł......

Pozdrawiam,
Grażyna

Autor: monika w.
E-mail: monika@kompet.net
Data: poniedziałek, 25 września 2006 15:56:03
Pani Grażyno,

jadę do Krakowa na wystawę i mam do pani pytanie - czy miejsce wystawy jest daleko od Nowej Huty, a dokładniej od M1 w Nowej Hucie? Jak jest z dojazdem z tej właśnie lokalizacji?? Dobrze znam tylko rynek Krakowa i jego najbliższą okolicę, więc będę wdzięczna za podpowiedź, czym dojechać... Przypominam przy okazji, ze mam jeszcze wolne miejsca do i z Krakowa - wyjazd z Warszawy w sobotę, powrót w niedzielę. Jeśli ktoś ma ochotę to proszę o kontakt.

Data: poniedziałek, 25 września 2006 16:41:43

Witam,

Od M1 to bardzo prosto , są 2 możliwości:

* wzdłuż boku Centrum Handlowego ulicą Nowohucką, przez Wisłę, ok. 2 km po przejechaniu przez most, aż do duuuużego skrzyżowania (to drugie duże skrzyżowanie) z ulicą Klimeckiego i wtedy w prawo, i po 200 m jest w prawo wjazd na parking, są tablice, np. Stała Wystawa Budownictwa, itp...

* wzdłuż "fasady" M1 Aleją Pokoju (kierunek do centrum) aż do Ronda Grzegórzeckiego, na rondzie w lewo w ulicę Kotlarską i na most Kotlarski i na światłach po przejechaniu pod wiaduktem skręt w lewo, po 20 m w prawo na teren targów. To jest dłuższa i trasa...

Pozdrawiam i do zobaczenia,
Grażyna

Autor: monika w.
E-mail: monika@kompet.net
Data: poniedziałek, 25 września 2006 17:26:38
Bardzo dziękuję, teraz już spokojnie mogę jechać... do zobaczenia

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl