|
Autor: |
Iwona |
|
E-mail: |
petronella362@poczta.onet.pl |
|
Data: |
niedziela, 19 marca 2006 16:24:44 |
Poszukaj na internecie jak wyglądają tarczniki, jakie są objawy ich występowania i wtedy będziesz mógł stwierdzić czy są one u twojego sabotka.
Zapewne nikt więcej nie odpowiada gdyż są to sprawy poruszane kiedyś na tym forum a także na forum www.storczyki.org.pl i na tych stronach znajdziesz informacje wpisując tarczniki w wyszukiwarce lub tu http://www.storczyki.org.pl/uprawa/problemy/choroby_i_szkodniki/5_szkodniki.html
Po prostu nie ma sensu powtarzać tych samych postów tym bardziej iż są to informacje ogólnie dostępne na tych stronach. Trzeba tylko zapoznać się z tymi stronami zanim wejdziesz na forum, są tu przewodniki o uprawie o problemach, szkodnikach, chorobach. Na forum zadaje się pytania na które nie znajdziesz odpowiedzi w artykułach przygotowanych specjalnie dla nas, by nam pomóc w stawianiu pierwszych kroków.
Nie przejmuj się na początku każdy z nas to przechodzi, ja też pierwsze co zrobiłam to weszłam na forum choć na stronie głównej są odpowiednie odnośniki odpowiadające na moje pytania, to i tak masz szczęście bo u mnie niektóre odpowiedzi były bardzo niemiłe. Ja jednak z chęcią ci pomogę w miarę moich możliwości.
Pozdrawiam Iwona |
|
|