Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  Slimaki
  Strona:    Poprzednia    1  [2] 

Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Krasnal
E-mail: kkrasnal@op.pl
Data: piątek, 11 listopada 2011 18:52:40
Proponuję postąpić tak jak ten obojniak ma w nicku. "Bez znaczenia kto", więc bez znaczenia co pisze. To jest po prostu prowokacja człowieka - chociaż tego też nie jestem pewny, która należy zlekceważyć. Jemu na tym zależy aby było o nim głośno. Wydaje mi sie, że powrócił do życia na naszym forum bliżej nieokreślony osobnik, który w nieudolny sposób próbuje prowadzić stronę orchdswiki i tutaj szuka zaczepki.

Autor: bez znaczenia kto
E-mail:  
Data: piątek, 11 listopada 2011 19:30:57
Krasnal, a ty jakiej jesteś płci i w jakiej bajce mieszkasz??? Aleś się pajacu urwał z choinki buahahaha. Krasnal nick i krasnal e-mail Bardzo jesteś człowieku rozpoznawalny. Dorosły męzczyzna i krasnoludkiem siebie nazywa buahahaha

Data: piątek, 11 listopada 2011 20:06:06
Widzę, że dałeś się sprowokować. To co napisałeś świadczy o Tobie. Co, nie czytała mamusia bajeczek czy pamięć szwankuje?

Autor: marzena
E-mail: m-sowka@tlen.pl
Data: piątek, 11 listopada 2011 20:49:31
aaale, jak to nierozpoznawalny?! Krasnoludki wszyscy znamy i kochamy Odznaczają się pracowitością i zaradnością co możemy przynajmniej raz w roku zobaczyć na własne oczy Bo jak się wierzy w krasnoludki...

Autor: bez znaczenia kto
E-mail:  
Data: piątek, 11 listopada 2011 22:59:38
krasnoludku to ty się wciąłeś w posta, ktory nie był skierowany do ciebie i cały czas się rzucasz jak ryba w sieci. Siedź cicho, bo nie urosniesz kurduplu buahahaha (celowo pisze z malej litery)bo krasnal, to nie człowiek tylko "coś" RODZAJ NIJAKI więc nie zabieraj głosu, bo i tak ciebie nie widac kurduplu Ujadasz jak ten mały piesek co ledwo od ziemi odróśl, ale ujada, aby go słychac było w całej wsi. Na zakonczenie dodam, że mam ubaw z ciebie krasnoludku Smieszny pajacyk z ciebie

Data: sobota, 12 listopada 2011 08:17:50
Nie chce mi się z tobą gadać, ale cieszę się, że cię rozbawiłem

Strona:    Poprzednia    1  [2] 

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl