Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  mini falenopsis
  Strona:    Poprzednia    1  [2] 

Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Dana
E-mail:  
Data: środa, 17 września 2008 19:24:16
A ja widziałam na Allegro brassolaeliocattleyę / chyba/ Red Crab Kuan Miao u KOKI za 35 zł, wystawia ją jako cattleyę. Mam taką - cudeńko oczy wyłażą.

Autor: Ewa
E-mail: abbana@op.pl
Data: środa, 17 września 2008 22:00:27
Chyba jutro wyskoczę do Arkadii. A w jakich kolorach były te cattleye Wando? A jaka cena? Przystępna?

Autor: Wanda N
E-mail: wawo101@wp.pl
Data: środa, 17 września 2008 22:33:26
Zarówno w Leroy Merlin jak i u Tomaszewskiego cattleye kosztowały około 60 zł. Ja byłam już na następny dzień po dostawie i widziałam tylko jedną - różowo-żółtą. Tylko nie nastawiaj się zbytnio , bo jak tam jeżdżę to tylko raz je widziałam w sprzedaży. Może lepiej zadzwoń do Tomaszewskiego i dowiedz się czy są i wtedy pojedź. Powodzenia i jak kupisz to się pochwal. Pozdrawiam.

Autor: Ewa
E-mail: abbana@op.pl
Data: czwartek, 18 września 2008 11:18:45
Dziękuję serdecznie za informacje. Oczywiście najpierw przedzwonię. A tak na marginesie, czy tylko w Al Krakowskiej jest sklep Tomaszewskiego w Warszawie, czy może w jakimś innym punkcie w mieście też?

Autor: Wanda N
E-mail: wawo101@wp.pl
Data: czwartek, 18 września 2008 11:39:21
Ja dowiedziałam się o tym sklepie tu na forum . Wejdź na stronę www.tomaszewski.com.pl i tam jest wykaz jego sklepów i punktów do jakich dostarcza kwiaty, ale myślę, że najkorzystniej jest kupić bezpośrednio w sklepie firmowym .

Strona:    Poprzednia    1  [2] 

Powrót do grupy

© Copyright 2026 Orchidarium.pl