Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  Kora??
  Strona:    Poprzednia    1  2  [3] 

Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Anna
E-mail: anna@roslin-menazeria.net
Data: poniedziałek, 16 maja 2011 10:48:08
Witam,
mało storczyków uprawiam na podkładkach i jakoś temat mnie wcześniej nie przyciągnął, a jak widzę powinien
Ewo, Agato, bardzo dziękuję za tyle miłych słów o mojej stronie. Kłaniam się niziutko i wzajemnie serdecznie pozdrawiam!
Dziękuję również za fantastyczną dyskusję - człowiek się uczy całe życie, a omawiany temat jest fascynujący. Przyznam, że te doniczki do montażu storczyków już dawno chodziły mi po głowie. Chyba odświeżę to zainteresowanie.
Dlatego również zachęcam do opisywania tego typu doświadczeń, najlepiej z dobrą dokumentacją zdjęciową.
Ewo, odśwież stronę artykułem o takiej właśnie metodzie uprawy, dorzuć piękne zdjęcia i fachowe porady. Proooszę Byłoby super! No i te Twoje wyprawy - wspaniale byłoby je pooglądać na większej ilości zdjęć.
Agatkę też zachęcam do podobnego działania i założenia własnej strony czy bloga. Oj, miałaby co opisywać , a my co czytać!

Pozdrawiam,
Anna

Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Agata
E-mail: agata.rapacz@gmx.at
Data: poniedziałek, 16 maja 2011 11:31:40
Malgosiu, jesli chodzi o zarodniki, chyba obydwie dostalysmy od Kamilii namiary na ta sama strone.Moim zdaniem super sprawa.Mysle tez, ze Kamilla nie obrazi sie, jesli podam ten link, zeby zobrazowac o czym mowie :
http://dusk.se/Epiwebiis.htm.
Röllke pisze natomiast o zarodnikach mchu lesnego; polecam wiec wycieczke do lasu .
Oj Aniu, Aniu-kusisz, a na pewno mi dalas do myslenia.Przyznam sie, ze ten temat juz kiedys mi chodzil po glowie ... .Ja rowniez serdecznie pozdrawiam.Agata

Strona:    Poprzednia    1  2  [3] 

Powrót do grupy

© Copyright 2026 Orchidarium.pl