|
Autor: |
Agnieszka |
|
E-mail: |
agnieszkamarcin1@o2.pl |
|
Data: |
sobota, 20 września 2008 11:18:58 |
|
Bardzo dziękuję za kilka przemiłych tygodni na tym forum,będę je mile wspominała. Bardzo przyjemnie spędziłam czas rozmawiając o swojej pasji-o storczykach- nie o lakierach do paznokci,nie o płukaniu okrężnicy,czy o produkcji jogurtu. Gdy trafiłam na to forum, naprawdę bardzo się ucieszyłam,że jest miejsce gdzie można z kimś dzielić swoje zainteresowania, pokazywać swoje kwiaty i oglądać inne kolekcje. Dzielić się swoimi pomysłami, radościami i smutkami dotyczącymi-cały czas podkreślam-storczyków.Okazuje się jednak, ,ze bardzo się pomyliłam,że nie jest to forum dla ludzi chcących dzielić swoją pasją z innymi,ale forum do zadawania pytań i udzielania odpowiedzi przez FACHOWCÓW.Uważam również,że kompletnym brakiem taktu i oznaką braku dobrego wychowania jest ZWRACANIE KOMUŚ UWAGI na temat błędów.No ale jak w wielu przypadkach życie pokazuje ,nie każdy zna te zasady. Za potworny brak taktu uważam również wyrzucanie komuś samotności,nie chcę tego nawet komentować.Mam nadzieję,że z przemiłymi pasjonatami storczyków, z którymi miałam przyjemność rozmawiać spotkamy się na innym forum,a zapewniam, że są takie, naprawdę przyjazne.Żegnam Państwa i życzę właściwych przemyśleń |
|
|