Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  Keik??
  Strona:    Poprzednia    1  [2] 

Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: Natalia
E-mail: emicha27@interia.pl
Data: piątek, 29 sierpnia 2008 17:10:35
Ze mną też nie jets żle mam 6 storczyków hoduje je od maja tego roku.Mam 4 Phalaenopsisy 1 Oncidium i 1 Cambrie dziś kupioną ;>

Autor: Adela Andrzejak
E-mail: adela17_94@o2.pl
Data: piątek, 29 sierpnia 2008 18:10:00
hihi no to nieźle a ja się nie mogę już doczekać moich falków in vitro jutro albo w poniedziałek będą umnie

Autor: Kuba
E-mail:  
Data: niedziela, 31 sierpnia 2008 19:32:00
Falki z hodowli in vitro to na prawde fajna sprawa.Sam kupilem sloik z takimi falkami w grudniu ubieglego roku,dzis roslinki rosną już w sloikach na podłożu z kory lub na mchu torfowcu. To mile,jak mozna obserwować ich wzrost,który jest znacznie wolniejszy od przyrostu keiki.

Adela życze Ci powodzenia!

Data: niedziela, 31 sierpnia 2008 20:11:27
dzięki Kubo ;* mam nadzieję że jutro się pojawią tyle że ja w szkole będę o 9 jest rozpoczęcie

Autor: Kuba
E-mail:  
Data: poniedziałek, 1 września 2008 14:12:18
:-) Ja mam ten plus,że na studiach jestem,a w związku z tym mam jeszcze miesiąc wakacji!!! Przede mną wybor specjalizacji,zdecydowałem sie na ochrone roslin..a nie na rośliny ozdobne.Czy dobrze wybrałem,okaże się wkrótce.

Data: poniedziałek, 1 września 2008 20:27:36
zobaczysz leniuchu wstrętny! bardzo ci zazdroszczę tego dodatkowego miesiąca masakra dokładnie to, co dziś było... zmienili nam babkę do fizyki na gorszą ale tylko raz tygodniowo będę mieć fize więc najgorzej nie jest

Autor: Dana
E-mail:  
Data: wtorek, 2 września 2008 08:25:24
Specjalizuj się Kubusiu, specjalizuj! będziesz nam pomagał! Bardzo dobra specjalizacja, przyda nam się! no nie? dziewczyny. Moi kochani wychowankowie jak juz wybierają to zupełnie nieprzydatne jakieś AWF, a co ja do diaska mam uprawiać biegi przełajowe?

Data: wtorek, 2 września 2008 15:35:38
Fajne studia ;> Ja za kilka lat.....ale już mniejwięcej wiem na co pójde..... filologia angielska,europeistyka stosunki międzynarodowe albo historia sztuki ;>

Data: wtorek, 2 września 2008 17:23:12
Natalia pogwmatwało cię za przeproszeniem? nie masz co robić? ja już mam dość po dzisiejszym dniu edukacji! w szkole do 15 siedziałam od 8 i nic mi się nie chce nie mówiąc o tym że oczy mi się zamykają i głowa mnie boli jedyne o czym myślę to łóżko!

Autor: Paweł
E-mail:  
Data: środa, 3 września 2008 09:06:47
Dziwczyny, możecie przenieść tę dyskusję na grunt prywatny? To w końcu forum o storczykach!

Autor: Bozena
E-mail:  
Data: środa, 3 września 2008 09:35:39
zgadzam sie w koncu to forum o storczykach a nie pogawedki!!

Data: środa, 3 września 2008 09:37:34
Pan Kuba zaczął temat o studiach xd

Strona:    Poprzednia    1  [2] 

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl