Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Temat:  STOŻEK WZROSTU
Odpowiedz Pokaż wiadomość 
Autor: LUIZA
E-mail: luiza.szablowska@gmail.com
Data: wtorek, 3 maja 2011 17:08:36
Witam! mam problem!mój falek w końcu wypuścił nowy pęd,który ma - miał ok 3cm długosci. tak się cieszyłam...niestety mojemu dziecku coś strzeliło do głowy i urwał końcówkę tego nowego pędu. wydaje mi się że pęd utracił stożek wzrostu,nie wiem co robić ,czy wogóle coś robić...?czy coś będzie z tego pędu?? proszę o radę.jestem zasmucona tym co się stało.jestem początkującą maniaczką storczyków,idzie mi nawet niezle,wszystkie moje oczka w głowie ożywiły się na wiosnę i kilka z nich puszcza nowe pędy a tu po prostu porażka!!!! pozdrawiam wszystkich zapalonych forumowiczów.

Autor: Zuzanna
E-mail: zuzakow@wp.pl
Data: wtorek, 3 maja 2011 19:39:37
UWAZAJ NA TYM FORUM NIE PISZE SIE FALEK ! ZARAZ ODEZWIE SIE BANDA NADETYCH BUFONOW , KTORZY ZAPOMNIELI , ZE TEZ BYLI POCZATKUJACY !!!

Data: wtorek, 3 maja 2011 20:14:02
UPS!!!!!!!!DZIĘKI ZA OSTRZEŻENIE.

Autor: Zuzanna
E-mail: zuzakow@wp.pl
Data: wtorek, 3 maja 2011 21:05:07
NIE MA ZA CO JUZ JEDNA PANIA TAK WYZWALI , ZE GORZEJ NIE MOZNA , A TYLKO CHCIALA SIE COS ZAPYTAC BO MYSLALA ZE PO TO JEST FORUM I KULTURALNI LUDZIE SA NA TYM FORUM I SIE POMYLILA

Autor: Sandra Wawrzyniak
E-mail: cass@poczta.onet.pl
Data: środa, 4 maja 2011 19:44:53
Ja jako bufon zauważę iż wg. netykiety używanie wielkich liter oznacza wrzask.

A co do pędu to jeśli jest taki króciutki to raczej nic już z niego nie będzie, trzeba czekać na kolejny. Zdarza się

Autor: Krasnal
E-mail: kkrasnal@op.pl
Data: środa, 4 maja 2011 19:49:01
Sandra daj spokój. To normalna prowokacja

Data: poniedziałek, 30 maja 2011 19:11:08
WITAM! USUNĘŁAM USZKODZONY PĘD I NIE MINĄŁ NAWET MIESIĄC A Z DRUGIEJ STRONY WYRASTA NOWY ALE RADOŚĆ!!!!

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl