|
Temat: |
Re: wszystko o keikach Phaleanopsisa |
|
Autor: |
PESTKA@ |
|
E-mail: |
|
|
Data: |
środa, 3 września 2008 08:19:25 |
Dana ..no i Twoje narzekania pomogły falkom hihi udowodniły ,ze ZAKWITNĄ CI NA ZLOŚĆ!! Ja sie tez pochwalę a co mi tam...Wczoraj wracajac od chorurga odwiedziłam NOMI w Pile i.....jak to w zwyczaju bywa mąż mnie znalazł bardzo szybko przy stoisku ze storczykami.Zgłupialam kompletnie...myslalam ,ze sie rozplacze jak zobaczyłam te wózki z pieknymi zdrowymi i cudnymi kolorami storczyków...Widzialam duzo wam powiem ,ale takiej palety barw jeszce nigdy.To były storczyki od Tomaszewskiego...na dodatek niedrogie 24,90..były nakrapiane ,papuzie,tygrysie i jakietylko a koloryyyyyyy aż spać nie mogłam.Stałam sie wlascicielką dwóch(bo na tyle sobie mogłam pozwolić po lekarzu)falków z podwojnymi pędami kwiatowymi,mam tygryska rozowo zolto zielonego i arlekina z ciapki bialobisklupiego ,albo na odwrót Wiecie co...doszlam do wniosku ,ze to hobby bedzie mnie jeszcze bardzo dużo kosztować ,bo jest tyle barw które chciala bym jeszcze mieć w swojej kolekcji,a jeszcze trodniej zostawić je w sklepie Jak ktoś z Was kochani ma blizko do NOMI to wledźcie zobaczyć bo......jest na co popatrzec.Wszystkie takie zdrowe ,z bójnymi kwiatami i korzeniami.Ehhhhhhhh |
|
|
|
|