Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Odpowiedz  Pokaż cały wątek
Temat: Re: Do PANA Romualda
Autor: beata
E-mail: prokopiuk@aster.pl
Data: sobota, 26 sierpnia 2006 06:58:54
No to odpowiem za siebie nawiązując do Twojej Joanno odpowiedzi.
Takie bezpośrednie zwracanie uwagi odnosi najlepszy skutek. Wstępując na forum i czytając wcześniejsze posty, również te o nazewnictwie i błędach w nazywaniu czy pisaniu nie przyjęłam ich jako normy w stosunku do siebie, dopiero bezpośrednia uwaga do mojej osoby spowodowała to że zaczęłam nazywać rośliny prawidłowo i uważam że jest to właściwe.
I jak to określasz należę do osób wrażliwych i długo rozpamiętywałam (i nadal to robię) wszelkie uwagi i moje potknięcia na forum (nawet z myślami by tu więcej nie wchodzić) ale nadal uważam że te uwagi w stosunku do mnie były potrzebne i pouczające i wcale nie czuję się przez to gorsza (nie każdy musi wiedzieć jak jest zbudowany telefon wystarczy by wiedział jak się z niego korzysta - zawsze powtarzam sobie to powiedzenie gdy mam do siebie żal gdy czegoś nie wiedziałam).
Żadnej wypowiedzi Pana Romualda (mimo że go nie znam) nie odebrałam jako "kąśliwej" - natomiast jego aktywność na forum jest moim zdaniem normalną aktywnością człowieka "nowego" (przejdzie mu).
pozdrawiam
beata

Powrót do grupy

© Copyright 2026 Orchidarium.pl