Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Odpowiedz  Pokaż cały wątek
Temat: Re: Forum -re.zbiorowy amok:-(
Autor: noradarling
E-mail: cybergraffiti@chello.pl
Data: niedziela, 8 czerwca 2003 00:08:33
Takiej właśnie odpowiedzi oczekiwałem...
Panie Piotrze.
To co Pan napisał jest najlepszym z Pańskich postów do mnie.
Niestety jeszcze widzę tu braki...
Nigdy nie podawałem się za "znawcę tematu" a jedynie przedstawiłem swoje skromne zdanie.
Jeżeli otrzyma Pan jeszcze kilka podobnych postów na forum od początkujących storczykowców i wczuje się Pan w temat to być może Pańskie informacje oraz rady dawane na tym forum ktoś doceni i będzie się do nich stosował...

Tak trzymać...

Co się tyczy autorytetu który Pan pozwolił sobie przytoczyć -to bez urazy ale początkujący storczykarz /bez znajomości osoby/ wyrabia sobie zdanie na temat osoby autorytatywnej po poradach danych na forum a nie po imieniu i nazwisku.

A jak Pan raczył zauważyć niektóre z wypowiedzi -/nie moich ale Państwa/ takiego autorytetu nie wzbudzają i nie mogą wzbudzać...

To co Pan napisał o "szkodliwości moich postów" -notabene osoby posiadającej tylko jednego storczyka uważam za brak argumentów z Pańskiej strony lub tłumaczę to sobie "niewczuciem się przez Pana w temat rozmowy".

Bo chyba nie sugeruje Pan czegoś grożniejszego z mojej strony...

Nie wiem czego się Pan tak wystraszył -ale tak jak pisałem -a Pan raczył to przeczytać i zacytować na forum -zakupiłem storczyka w hipermarkecie Geant.

Czy takie osoby jak ja kupujące kwiaty w sklepach i przedstawiające się jako posiadacze jednego tylko storczyka wzbudzają u Pana strach?

A może tak jak Pan pisał "bardzo szkodzą na forum"?

Moje dotychczasowe posty na pewno nie przyczynią się do śmierci nawet jednego storczyka u grupowiczów którzy to forum czytają.

A dla czego? -dla tego iż wiedza moja ogranicza sie jak do tej pory do informacji zawartej na stronie storczyki.org.pl i taką wiedzę na tym forum przedstawiłem.

Ale mimo to doceniam fakt iż odpisał Pan na mój post -bo prawdę mówiąc spodziewałem się jego usunięcia.

Za to ma Pan u mnie i u moich pająków a i być może u innych grupowiczów duży plus.

Co się zaś tyczy polemiki to czy pan ją podejmie czy nie to Pana osobista sprawa.
Przecież z Pana kilku postów do mnie nie otrzymałem nawet najmniejszej dawki wiedzy dotyczącej mojego Phalaenopsis'a.

A szkoda...

Pozdrawiam wszystkich storczykarzy
noradarling

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl