|
Temat: |
Re: Aparat fotograficzny? |
|
Autor: |
Kamila |
|
E-mail: |
|
|
Data: |
czwartek, 16 marca 2006 13:30:49 |
To ja wam moje panie ogromnie dziekuje. Nawet sobie nie wyobrazacie jakim dylematem dla mnie byl wybor aparatu. Czlowiek za jedna cene (niestety niebotyczne nie wchodzily w rachube) chcialby miec wszystko i jeszcze troche w jednym aparacie. jeden ma ladny, duzy ekran a nie ma makra, ten drugi ma makro a nie ma formatu raw (nigdy nie wiadomo, moze sie przyda), trzeci ma raw, ale nie ma stabilizatora obrazu i tak dalej, tak dalej istna karuzela!
A czlowiek do tego czasami nie ma pojecia, ze gdzies tam sa takie aparaty, ktore przeoczyl (a jest tego teraz tyle do wyboru!!), co maja to prawie wszystko, co do szczescia potrzeba. Dzieki tej ozywionej dyskusji, pomiedzy tak wieloma osobami (duzy+), zobrazowanej prezentacjami przykladowych zdjec, moglam bez wiekszego problemu wybrac ten aparat, ktory mi osobiscie najbardziej opowiadal... Tak wiec wszystkim uczestniczacym w dyskusji dziekuje za nieoceniona pomoc.
Pani Beato, uprzedzam z gory, nie omieszkam zawitac do pani na priv z moimi pytaniami odnosnie aparatu i jego funkcji...
Pozdrowienia
Kamila |
|
|
|
|