Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Odpowiedz  Pokaż cały wątek
Temat: Re: orchidalia2003 szok
Autor: maciek
E-mail: maciek232@hoga.pl
Data: poniedziałek, 24 marca 2003 23:35:41
To znowu maciek (niestety)

Pani Joanno, jeśli traktuje Pani to jak złośliwości to trudno, zapewne nie takie mam zamierzenie., ale nie mam zamiaru się tłumaczyć.
Akurat gminy nie wydają więcej niż mają założone i zapisane w budżecie na działalność pomocy społecznej, a na działalność tego typu też mają wyodrębnione fundusze, trzeba się tylko do nich zwrócić.(nie wypowiadam się dalej na ten temat, bo nie znam wcale tego konkretnego przypadku)
Ta uwaga na temat Michnika i Rywina była bardzo śmieszna Bawmy się dalej Ale w sumie bardziej liczyłem, ze wspomnieni Panowie rozdawaliby numery kwietnika, bukietów itp. choć osobiście wole kupować
Gdzie ja napisałem o „braku informacji”!!!!!!!!!!!!!???????????????
Jeśli Pani pisze pod moim adresem to porosiłbym jednak przeczytać moje wpisy!!!
A KOMERCJA – nie tylko moje zdanie (patrz w innych wpisach!)
Satysfakcja to bardzo pozytywne odczucie, hmm szkoda ze nie odczułem oglądając „wystawę” , dla mnie jest satysfakcją kiedy moje działania przynoszą nie tylko mi satysfakcje (bez skojarzeń) Czyżby wpis w zasługach organizacji???
Jednocześnie kończę swoje „złośliwości” nie sądziłem, ze wywołam takie poruszenie, jak widzę, ciężko znieść najmniejsze słowa krytyki, cóż to tez o czymś świadczy. Żałuję ze do dyskusji włączyły się GŁÓWNIE współorganizatorki i aranżatorki wystawy.
- teraz już spokojnie mogę być posądzony o złośliwości,
- gdyby ktoś z forum czegoś nie rozumiał z moich wpisów, lub chciał "nawtykać" proszę mailem – naprawdę nie jestem prostak co mi próbowano wmówić

maciek

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl