|
Temat: |
Re: Proszę o identyfikację. |
|
Autor: |
Jerzy Dziedzic |
|
E-mail: |
info@orchidarium.pl |
|
Data: |
środa, 28 lipca 2010 15:09:06 |
Chciałbym zauważyć, że nie określałem nigdy żadnych szczegółowych wymagań dotyczących działu Prezentacje. Jedyny (nieformalny zresztą) warunek, to żeby to była rzeczywiście "prezentacja" (nawet w minimalistycznym znaczeniu), a nie pojedyncze zdjęcie bez opisu (miejsce na pojedyncze zdjęcia jest raczej w Galerii).
Nie zauważyłem też, żeby ktokolwiek był krytykowany za "niemistrzowską" jakość swojej prezentacji. Rozumiem, że ci którzy się tu udzielają, robią to w miarę swoich umiejętności i możliwości czasowych. Sam mam ledwie czas na to, żeby podlać swoje rośliny, a i to nie zawsze, więc tym bardziej to doceniam, że wiem jak trudno znaleźć wolną chwilę.
Ja osobiście jestem bardzo zadowolony - 845 przedstawionych roślin jest znaczącym źródłem informacji, może nie na skalę encyklopedii internetowej, ale zawsze.
Jestem więc w sumie ciekaw, co takiego szczególnego dzieje się z działem "Prezentacje" według Pani Marii? Za mało opisów? Za mało zdjęć? Za dużo prezentacji autorstwa Grażyny? Przyznam, że nie rozumiem.
Pozdrawiam,
Jerzy
|
|
|
|
|