Temat: |
Re: Wystawa ORCHIDEA 2009 we Wrocławiu 8-10 maja 2009 |
Autor: |
Zawiedziona pasjonatka |
E-mail: |
|
Data: |
poniedziałek, 18 maja 2009 21:57:45 |
Nie bardzo rozumiem , ale nie zauważam w czym organizatorzy się tutaj wywyższają?
W tym , że umieścili zdjęcia z wystawy na forum? A może powinni ukryć najciekawsze rośliny i stoiska? Według Pana jedni mogą chwalić się na potęgę a inni muszą przepraszam ale uzyskać od Pana specjalne pozwolenie? Takim podejściem jestem zawiedziona.
Bardzo podobają mi się Pana prezentacje ale ciekawa jestem czy uczestniczył Pan w jakiejś wystawie storczyków bo z tego co Pan pisze to nie sądzę. Ma Pan rację, że rośliny Pana i innych kolekcjonerów/hodowców podniosłyby i to bardzo poziom wystaw w Polsce.
Zamiast tyle krytykować na prawdę fajną wystawę to może lepiej się na niej wystawić. Wiele osób chętnie zobaczyłoby na żywo storczyki prezentowane przez np. Pana choćby na tym forum. Dlatego jestem też trochę zawiedziona. No ale to już wymaga dużo więcej wysiłku i czasu niż klikanie w klawiaturkę.
I jeszcze jedno: ze zdjęć wyraźnie widać że wystawcy we Wrocławiu mieli kilka osobnych stoisk i nie wrzucili wszystkiego do kupy do jednego gara co jest typową praktyką na innych wystawkach w Polsce. Dla mnie też i pod tym względem jest ona pierwsza i co by Pan nie napisał to tak jest nie licząc jak słyszałam namiastki tego w lutym w Warszawie. 
trochę zawiedziona pasjonatka
|
|
|
|