Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Odpowiedz  Pokaż cały wątek
Temat: Re: Zdjęcia z Drezna
Autor: Monika B.
E-mail:  
Data: niedziela, 29 marca 2009 13:30:18
Kurcze, jak Wam się udaje robić tak piękne zdjęcia w takich warunkach??? I jeszcze zapamiętywać nazwy. Ja byłam wczoraj, wpadłam na miejscu w szok i w trans zupełny. Później może wrzucę kilka moich fotek. Było przepięknie, szczerze mówiąc przez te wszystkie kwiaty nawet nie zauważyłam, że nasze polskie towarzystwo też się wystawiało Za to pamiętam roślinki. Jeżeli chodzi o zakup roślinek tam na miejscu, to muszę powiedzieć, że racjonalnie z tego może skorzystać tylko ktoś zaawansowany, kto konkretnie wie czego chce. Ktoś kto uprawia łatwe hybrydy, tak jak ja, może je taniej kupić w Polsce, no i nie ryzykuje podróży z roślinami, zostawienia ich w aucie na czas wieczornego wypadu na Drezno, czyli wszystkiego co się wiąże z wycieczką Czyli polecam polskich dostawców- taniej, bez tłoku i bez pośpiechu Zresztą ja wolę na spokojnie przed zakupem przemyśleć sprawę, poczytać coś na temat roślinki, żeby po prostu czuła się dobrze w moim domu. No a do tego wiadomo, że nie są to rośliny tanie, za to wspaniałe. Co do organizacji takich imprez w Polsce to gdybyście zobaczyli te tłumy ludzi, którzy tam byli i chyba każdy kupował rośliny, to zrozumielibyście, że u nas na razie nie ma szans na taką wystawę. Po prostu jest za mało nabywców, za mało pieniędzy

Powrót do grupy

© Copyright 2026 Orchidarium.pl