Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Odpowiedz  Pokaż cały wątek
Temat: Re: Hyde Park
Autor: PESTKA@
E-mail:  
Data: piątek, 19 września 2008 13:57:49
Nie chcę tu niepotrzebnie rozwijac dyskusji,ale korzystając z forum,a tym bardziej decydując sie na subskrypcje powinno sie być świadomym ,ze będą trafiac wszelkiego rodzaju powiadomienia na poczte.Subskrypcja jest dobrowolna.Ja subskrybentem nie jestem,bo uważam ze nie ma to sensu skoro jestem aktywnym uzytkownikiem forum i nie rozumiem dlaczego miłe,sympatyczne rozmowy pozwalajace nam poznac siebie lepiej maja byc wrzucane do ,,jednego wora,,Tym bardziej ,ze są to rozmowy na temat pielegnacji storczyków.Zupelnie nie rozumiem podanego przez Pana przykładu rozmowy...<>Jest dokładnie podany wątek ,w ktorym te rozmowy mozna znaleźć i wielu ludziom jest to potrzebne.Stali bywalcy forum ,a tym bardziej aktywni uzytkownicy dokładnie wiedza gdzie i jak watek znaleźć.Nachodzi pytanie,,,czy bardziej zalezy Panu na nieaktywnych subskrybentach czy na osobach tworzących to forum i dzielących sie uwagami z własnego podwórka.Skoro kilka osob zrezygnowalo z subskrypcji bo było to dla nich uciążliwe..to tym bardziej mogą zrobić to inni niezadowoleni subskrybenci,a tym samym uzytkownicy nie poczują sie urażeni i zepchnięci na dalszy plan.Zauważyłam ,ze na tym forum tworzy sie bardzo fajny klimat ..prosze go nie psuć.Oczywiście zrobi Pan co bedzie chciał,bo to Pańska stronka..Pozdrawiam serdecznie.Aldona

Powrót do grupy

© Copyright 2026 Orchidarium.pl