Strona główna serwisu Strona główna forum

Grupa:  Zupa storczykowa

Odpowiedz  Pokaż cały wątek
Temat: Re: Wystawa storczyków w Poznaniu
Autor: Y,y
E-mail:  
Data: niedziela, 4 maja 2008 20:38:13
Nie chciałbym sie wtrącać ale ssb stwierdził/a tylko ze to kiermasz lub wystawa (bo jego/j wypowiedź to troche bełkot) a nie wystywa czy kiermasz a jezeli naprawde ma rajce to chyba nie warto wprowadzać ludzi w błąd jeżeli jest to kiermasz to okej jezeli wystawa to okej a jezeli "kiermaszo-wystawa" to jak w poprzednich przypadkach.Ale pamiętajmy żeby jasno mówic/opisać jakie atrakcje przewidziane są na tych "bebach" nie kazdy ma do poznania 5minut pieszo i ludzie mogą się zawieść a tego chyba nikt niechce.

A pozatym dziwi mnie pana postawa wygraża się pan tutaj od ip i adresów przecież ten człowiek nikgo nie obraził a tylko coś delikatnie skytykował jeżeli mozna tak powiedziec chociaż wolałbym użyć tutaj słowa ZASUGEROWAŁ/AŁA
.Natomiast gdy ktoś pozostaje w błedzie zawsze mozna spokojnie przedyskutować i zweryfikować informacje nie trzeba odrazu przeprowadzać zmasowanego ataku tylko dlatego że ktoś nie urządził wystawy stroczyków (jak pan jej/mu to wyknął) bądź skrytykował inną. - każdy ma prawo do głosu dopóki nie obraża osob 3cich.

Ps: prosze się nie obrazić ale zaznaczenie że jest się góru storczyków i wypomianie do kogo należy wcale nie uchodzi za grzeczne a porady i sugestie owszem. Mam do pana wielki szacunek i podziwiam za to co pan zrobil i jaki ma pan wkład w storczyki ale jeżeli mam sie rozdrabniać nad pana postem jak pan to zronił z wiadomoscia ssb to zdania typu "Ale jeśli i tak nic nie robisz" "W każdym razie nie na moim forum." " samemu paluszkiem przy organizacji jakiejkolwiek wystawy (czy chociażby kiermaszu nie kiwniesz" są deliktanie rzecz biorąc nieadekwatne i niegrzeczne.

Pozatym rozumiem że pan jako wielbiciel , znawca i po niektorych wypowiedziach chyba i wszechwiedzący skoro pisze pan cytuje: "Ale jeśli i tak nic nie robisz" czy " samemu paluszkiem przy organizacji jakiejkolwiek wystawy (czy chociażby kiermaszu nie kiwniesz". Wnioskuje że pan zawsze jest obecny przy organizacji jakiej-kolwiek imprezy storczykowej i zna dokładnie liste osob które przyłozyły do tego ręke(jeżeli tak jest to zwracam pelen Honor i szczerze przepraszam) jeżeli nie to uznaje to za przejaw ("hamstwa"- kto wie może kiedyś jednak ta osobka którą pan tak dzielnie krytykuje przspożyła sie jakieś wystawie)

Hmm a pozatym forum współtworzą także inne osobnik niż pan i to dzięki nim jest one pupolaryzowane wiec nawet jezeli jest pan pełnym włascicielem forum to bez uzytkowników szybko umrze.

na marginesie pragne zaznaczyć że dużo sie swego czasu naczytałem forum i dziekuje wszystkim co mi pomogli dzieki temu wiem wiecej na temat storyczków ale nie róbmy z igły widły.

PS: JEZELI PANA URAZIŁEM GDZIEKOLWIEK W JAKIMŚ WERSIE MOJEJ WYPOWIEDZI NAPRAWDE SZCZERZE I GORĄCO PRZEPRASZAM , MAM DO PANA DUŻY SZACUNEK JAK NAPISAŁEM WCZESCNIEJ ALE MAM SWOJE ZDANIE I PRAGNE TAKŻE JE WYRAZIĆ.

Powrót do grupy

© Copyright 2025 Orchidarium.pl